Huawei TalkBand B3: Fitness náramok a handsfree v treťom vydaní

Huawei okrem nových smartfónov Huawei P9 a P9 Plus predstavil na včerajšom podujatí aj novú generáciu TalkBand B3. Ide už o tretie vydanie, ktoré spája funkcie fitness náramku a bluetooth handsfree do jedného zariadenia. To, ako náramok na ruke umožňuje pri prichádzajúcom hovore odpojiť handsfree slúchadlo, ktoré sa dá použiť na pohodlné telefonovanie.

Nová generácia hybridného fitness náramku je vybavená dotykovým OLED displejom s rozlíšením 128×80 px a batériou o kapacite 91 mAh, ktorej čas nabíjania sa pohybuje na úrovni 1,5 hodiny. Huawei udáva aj výdrž zariadenia na jedno nabitie. To by malo vydržať 6 hodín hovoru, alebo 4 dní normálneho používania. TalkBand B3 inak funguje aj ako klasický fitness náramok a teda dokáže sledovať počet prejdených krokov, množstvo spálených kalórií, či kvalitu spánku.

Huawei bude TalkBand B3 predávať v troch verziách, Active, Classic a Elite, ktorých cena začína na 170 eurách pri modeli Active. TalkBand B3 vo variante Classic a Elite budú k dispozícii za sumu 200, resp. 250 eur.

 

Disqus Comments Loading...