Huawei predstaví nový Honor 6X už 18. októbra. Čo prinesie?

Spoločnosť Huawei odhalila dátum predstavenia pripravovaného smartfónu Honor 6X. Ten bude nástupcom veľmi vydareného modelu Honor 5X, ktorý sme otestovali na začiatku tohto roka a zanechal v nás veľmi dobré dojmy. Telefón ukázal, že aj dostupnejšie zariadenie s nie práve najvýkonnejším hardvérom vie poskytnúť vynikajúci používateľský zážitok, a to je veľmi dôležité. Sme preto veľmi zvedaví, čo prinesie jeho nástupca.

Náš tip
Honor 5X dostáva aktualizáciu s Androidom Marshmallow

Väčší displej a nový procesor

Honor 6X by podľa posledných informácií mal ponúknuť procesor Snapdragon 625, 2/3 GB RAM, 32 GB vnútornej pamäte a 5,5″ Full HD displej. Pôjde tak o väčšie zariadenie, no procesor Snapdragon 625 sa v poslednej dobe javí ako skvelá voľba pre zariadenia strednej triedy. Ponúka dostatok výkonu a zároveň je energeticky efektívny a aj v tomto prípade by sa mal postarať o skvelú výdrž na jedno nabitie.

Honor 6X: Hrdý nástupca predchodcu?

Na základe obrázkov z čínskeho certifikačného úradu vieme aj to, že telefón by mal ponúknuť duálny 13 MP fotoaparát na zadnej strane a pod ním sa bude nachádzať aj skener odtlačkov prstov. Na definitívne potvrdenie týchto informácií si ešte budeme musieť niekoľko dní počkať, no sme veľmi zvedaví, čo všetko novinka prinesie a koľko si za ňu výrobca vypýta.

Zdroj: Playfuldroid via GSM Arena

Disqus Comments Loading...