Honor 4C: Android 5.1 Lollipop máte možnosť otestovať už dnes

Majitelia smartfónu Honor 4C sa môžu do piatku (16.10) zapojiť do beta testovania novej verzie operačného systému Android 5.1 Lollipop. Výrobca si pre majiteľov smartfónu pripravil prekvapenie v bodobe sprístupnenia novšej verzie OS v predstihu. Stačí pritom len napísať e-mail na adresu mobile.cz@huawei.com, v ktorom uvediete IMEI svojho telefónu. Predmet e-mailu napíšte v presnom znení “Honor 4C”. Vďaka tomu získate jedinečný prístup k tejto aktualizácii.

IMEI telefónu sa dá najrýchlejšie zistiť vytočením čísla *#06#,  IMEI sa potom zobrazí na displeji.

Honor 4C poháňa výkonný 8-jadrový procesor Kirin 620 s taktom 1,2 GHz, spolu s 2 GB operačnej pamäte RAM. Výbavu dopĺňa napríklad aj 13 Mpix fotoaparát so snímačom Sony, ako aj batéria s kapacitou 2550 mAh a technológiou správy energie SmartPower 2.5. Ako zobrazovacia jednotka je použitý 5-palcový displej s HD rozlíšením, ktorý má minimálne rámiky a zaberá až 76% prednej strany prístroja. Parametre Honoru 4C uzatvára podpora pre Dual SIM, 8 GB interná pamäť s možnosťou rozšírenia o pamäťové karty microSD.

Náš tip
RECENZIA | Honor 4C – povstanie najnižšej triedy
Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...