Honor 3C prichádza na Slovensko, poznáme cenu

Spoločnosť Honor uvádza na náš trh nové zariadenie. Je ním dostupný smartfón Honor 3C, ktorý by mal okrem nízkej cenovky zaujať aj elegantným vzhľadom a slušnou výbavou. Za mesiac pôsobenia na našom trhu je to pritom už druhé zariadenie, ktoré má zaujať širokú verejnosť najmä výborným pomerom cena/výkon.

Honor 3C ponúkne 5-palcový IPS displej s HD rozlíšením, pričom telo telefónu by si malo zachovať rozumné rozmery. Displej zaberá 69% prednej strany telefónu, čo nie je úplne najviac, no stále je táto hodnota nadpriemerná a telefón by sa tak mal pohodlne ovládať aj jednou rukou. Srdcom zariadenia je štvorjadrový procesor MediaTek MT6582 s frekvenciou 1,3 GHz a 2 GB pamäte RAM. Táto zostava by si mala bez problémov poradiť s väčšinou úkonov, ktoré by ste so svojim smartfónom chceli vykonávať. Vnútorná pamäť má kapacitu 8 GB a je možné ju rozšíriť pomocou microSD kariet.

Batéria ponúkne kapacitu 2300 mAh, ktorá síce neohúri, no patentovaná technológia spotreby energie by sa mala postarať o bezproblémovú celodennú výdrž a dokonca až 300 hodín výdrže v pohotovostnom režime. Smartfón bude podporovať aj režim DUAL SIM, takže na svoje si prídu aj užívatelia s viacerými kartami SIM. Hlavný fotoaparát má rozlíšenie 8 MPix a je doplnený o LED diódu. Predná 5-megapixelová kamera umožní fotografovanie lepších selfie obrázkov vďaka panoramatickému režimu.

Operačným systémom je Android 4.2 s nadstavbou EMUI 2.0. Ku komunikačným sietiam sa pripojíte pomocou sietí HSDPA, Wi-Fi 802.11 b/g/n, vašu polohu môžete sledovať vďaka podpore GPS, A-GPS a s ostatnými zariadeniami sa spojíte pomocou Bluetooth 4.0. Na slovenskom trhu by mal byť dostupný začiatkom decembra za odporúčanú maloobchodnú cenu 139€, čo je pred Vianocami pre mnohých užívateľov určite lákavá ponuka.

Zdroj: Tlačová správa

Disqus Comments Loading...