Heroes vs Devil: Osviežte si Halloween zábavnou slovenskou hrou

Slovenské herné vývojárske štúdio Wildea si pri príležitosti osláv Halloweenu pripravilo zaujímavú novinku. Hra Heroes vs Devil je veľmi zaujímavým akčným titulom, ktorý kombinuje peknú kreslenú grafiku a výbornú hudbu s vynikajúcou hrateľnosťou. V hre budete ovládať až troch zaujímavých bojových hrdinov, ktorí sa ocitnú zoči-voči nepriateľským postavám.

Tými môžu byť  nemŕtvi vojaci, múmie, vlkolaci a nakoniec aj samotný diabol. V hre je k dispozícii celkom šesť hrdinov, pričom do hry ich môžete poslať až troch súčasne. Každý hrdina má vlastnú zbraň a schopnosti, vďaka ktorým je jedinečný. Je iba na vás, ako hrdinov skombinujete tak, aby boli čo najefektívnejší. Postupne môžete jednotlivých hrdinov aj vylepšovať a získavať tak viac výhod v samotnej hre.

Hra tak kombinuje prvky RPG, akcie a trochu aj Tower Defense hry. Výsledok skutočne stojí za vyskúšanie. Hra je v obchode Play dostupná zadarmo a nenatrafíte tu ani na žiadne mikrotransakcie. V každom leveli sa vám raz zobrazí reklama, no to je akceptovateľná cena za takýto skutočne podarený titul.

Verzia: 1.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.3
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...