Google Dashboard dostáva aktualizáciu. Prostredie bude prehľadnejšie

Spoločnosť Google oznámila aktualizáciu svojej služby Google Dashboard. Tá prináša najmä prehľad vašich aktivít v produktoch spoločnosti Google, ale aj ďalšie funkcie. Aktuálne dostáva služba nové rozhranie. Je jednoduchšie, prehľadnejšie a optimalizované pre smartfóny.

Na základe spätnej väzby

Náš tip
Je to tu: Google údajne rokuje o kúpe smartfónovej divízie HTC

Podľa správy, v minulom roku spoločnosť Google získala spätnú väzbu ohľadom ochrany súkromia a zabezpečenia od približne 4000 používateľov z 15 krajín sveta. Tieto údaje napomohli práve k novej aktualizácii služby Google Dashboard.

Prehľad o každom produkte Google, ktorý používate či o vašej aktivite v rámci týchto produktov bude teraz jednoduchšie. Vzťahuje sa to aj na sťahovanie týchto údajov. Spoločnosť Google hovorí, že Dashboard bude teraz lepšie integrovaný do sekcií ako je Moja aktivita, Môj účet, Kontrola ochrany osobných údajov a funkcia “sťahovanie údajov.”

Náš tip
Google ARCore: Vyskúšali sme novú rozšírenú realitu pre bežné smartfóny | NÁVOD + DOJMY

Novinkou je tiež možnosť exportovať vaše údaje do služieb tretích strán ako OneDrive či DropBox. K dispozícii budú aj ďalšie služby, spoločnosť Google prisľúbila napríklad podporu služby Box už v najbližšom období. Prepracované prostredie Dashboard, ako aj jeho optimalizácia pre dotykové obrazovky a smartfóny bude k dispozícii pre používateľov už v najbližších týždňoch.

Zdroj: engadget

Disqus Comments Loading...