Gmail vám umožní prispôsobiť si názov vašej adresy

Ak patríte medzi bežných užívateľov e-mailového účtu od Google, až doteraz ste sa museli uspokojiť s tým, že ste si vybrali meno pred zavináčom a používali takúto e-mailovú adresu s koncovkou @gmail.com. V prípade, že Gmail používate aj v pracovnej sfére a máte zakúpený balík Gmail for Work, môžete toto obmedzenie obísť a prispôsobiť si adresu aj za zavináčom. Táto možnosť ale vyžaduje pomerne drahé predplatné, ktorého súčasťou sú aj rôzne ďalšie možnosti, o ktoré bežný užívateľ nemá záujem.

Na stránkach Google sa ale teraz objavila nová možnosť – za 2 USD mesačne si môžete vybrať vlastnú e-mailovú adresu v tvare vy@vašemeno.com a používať tak jedinečnú e-mailovú adresu, po ktorej ste vždy túžili. V rámci tohto balíčka nedostanete nič navyše, iba spomínanú špecifickú adresu, no ak nič iné nepožadujete, môžete výrazne ušetriť oproti balíčkom funkcií Gmail for Work.

Táto novinka ale zatiaľ nie je verejne dostupná a objavila sa iba náhodou na stránkach Google, pričom pri ďalšom postupe registráciou sa objavila informácia o tom, že funkcia bude dostupná čoskoro. Uvidíme, kedy sa tak stane, no keďže už bola funkcia na internete zachytená, na jej oficiálne predstavenie zrejme nebudeme musieť čakať veľmi dlho.

Zdroj: GSMarena

Disqus Comments Loading...