FireTube – aplikácia na prehrávanie hudby z Youtube

Približne v polovici augusta sa objavili informácie o pripravovanej predplatnej hudobnej službe YouTube Music Key, ktorá by za 9,99 dolára mesačne používateľom umožňovala prístup k multimediálnemu obsahu i prémiovým funkciám a navyše bez reklám. Prešli však dva mesiace a Google túto službu ešte nepredstavil.

Náš tip
Youtube Music Key – nová predplatná hudobná a video služba od Google už čoskoro

Pre všetkých, ktorí na ňu čakajú a chcú dovtedy vyskúšať niečo nové, je určená aplikácia FireTube, ktorá takisto ponúka hudbu z YouTube a dizajnom pripomína bežný hudobný prehrávač. Podľa autorov má umožniť počúvanie hudby v neobmedzenom množstve z najväčšej dostupnej hudobne databázy, v akomkoľvek čase a na hocijakom mieste. Umožňuje tiež prehrávanie hudby na pozadí a ponúka tipy na zaujímavé nové hudobné kúsky pod názvom Hot Tracks. Využiť je možné aj automatický zoznam skladieb, vytvárajúci sa na základe počúvanej skladby alebo umelca. K dispozícii je aj synchronizácia s inými Android zariadeniami či prehliadačom Firefox, prípadne import už vytvoreného playlistu.

Ak teda často navštevujete YouTube kvôli hudobným skladbám, aplikácia FireTube vám môže byť dobrým pomocníkom. Bohužiaľ, momentálne je v obchode Play nedostupná, veríme však, že ide len o prechodný problém a čoskoro sa bude dať opäť stiahnuť.

Zdroj: phonearena.com

Disqus Comments Loading...