Najlepšie e-mailové aplikácie pre Android | Tipy čitateľov

E-maily sú neoddeliteľnou súčasťou nášho života. Či už súkromného alebo pracovného. Denne ich dostávame niekoľko. Každý, kto vlastní smartfón s operačným systémom Android, musí mať pre jeho plnohodnotné využívanie Google účet. Tieto smartfóny tiež prichádzajú s predinštalovaným Gmail klientom, ktorý dokáže plnohodnotne nahradiť nielen Gmail účty. Výrobcovia taktiež prichádzajú so svojimi vlastnými riešeniami, ktoré sú nainštalované popri Gmaili v ich používateľských nadstavbách.

V predchádzajúcom článku sme sa pozreli na najlepšie e-mailové aplikácie podľa redakcie, teraz sú na rade tie, ktoré najradšej používate vy – naši čitatelia.

K-9 Mail

Viacerí z vás nám napísali, že svoje maily vybavujú práve pomocou tejto aplikácie. Ponúka vcelku jednoduchý, avšak prehľadný dizajn a všetky funkcie, ktoré potrebujete. Podporuje viacero e-mailových účtov, nechýba automatická synchronizácia, pracuje aj s podpismi a omnoho viac.

Verzia: 5.403
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 5.403
Aktuálna cena: Zdarma

Nine – Email & Calendar

Ďalší skvelý e-mailový klient, ktorý má v sebe integrovaný aj prehľadný kalendár. Pomocou tejto aplikácie vybavíte všetky svoje maily a schôdzky si rovno zapíšete aj do kalendára. Nechýba podpora viacerých účtov a všetky funkcie, ktoré môžete od e-mailového klienta očakávať.

Verzia: 4.5.0e
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.5.0e
Aktuálna cena: Zdarma

MailDroid – Free Email Application

MailDroid je aplikácia, ktorá sa v Google Play nachádza už poriadne dlho. Je pravidelne aktualizovaná, takže sa môžete tešiť na všetky aktuálne funkcie. Nechýba podpora viacerých účtov a poskytovateľov mailových schránok. Oceňujeme aj prívetivé používateľské rozhranie.

Verzia: 4.91
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.91
Aktuálna cena: Zdarma

Aqua Mail – Email App

Aplikácia Aqua Mail umožní jednoduchý prístup ku všetkým vašim e-mailovým schránkam. Nepotrebujete žiadne zložité nastavenie, len zadáte svoj e-mail a heslo a máte hotovo. Na domovskú obrazovku si môžete pridávať widgety a zaujímavou je aj funkcia s názvom Smart Folder, pomocou ktorej sa budete vo vašich mailoch navigovať ešte jednoduchšie.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Partner seriálu je 365.banka

Klientom 365 sa staneš tak, že si stiahneš appku, budeš potrebovať svoj občiansky preukaz, zmluvy Ti pošleme e-mailom a podpíšeš ich podržaním tlačidla priamo v appke. Na záver sa s nami ešte spojíš cez videohovor a hotovo.

Účet si založíš aj pri kávičke. Dostaneš k nemu platobnú kartu, Google Pay, sporenie, odmeňovací program a mnoho ďalšieho. To všetko zadarmo.

Verzia: 4.7.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.7.3
Aktuálna cena: Zdarma

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip
Najlepšie aplikácie cloudových úložísk pre Android | Tipy čitateľov

Náš tip
Najlepšie Android aplikácie na editovanie videa | Tipy čitateľov

Náš tip
Najlepšie Android aplikácie na chutné recepty | Tipy čitateľov
Disqus Comments Loading...