Bowers & Wilkins Pi5 S2 a Pi7 S2: Nová generácia prémiových TWS slúchadiel zlepšuje výdrž

Bowers & Wilkins Pi5 S2 a Pi7 S2 | Zdroj: GSMArena.com

Takmer dva roky po predstavení TWS slúchadiel Pi7 a Pi5 od spoločnosti Bowers & Wilkins prichádza na trh ich nová generácia. Prémiové bezdrôtové slúchadlá Bowers & Wilkins Pi5 S2 a Pi7 S2 ponúknu podľa portálu GSMArena lepšiu výdrž batérie a zvýšený dosah Bluetooth, ktorý teraz pokrýva až 25 metrov.

Bowers & Wilkins Pi7

Nové slúchadlá Bowers & Wilkins Pi5 S2 a Pi7 S2 vylepšujú výdrž a dosah Bluetooth pripojenia

Jedným z najvýraznejších vylepšení noviniek  je určite zmienená zvýšená výdrž batérie. Slúchadlá Pi5 S2 a aj Pi7 S2 ponúkajú až 5 hodín počúvania hudby na jedno nabitie, pričom nabíjacie puzdro pridáva ďalších 16 hodín pre model Pi5 S2 a 19 hodín pre model Pi7 S2. To znamená, že si hudbu môžete užívať celý deň bez toho, aby ste sa museli obávať neustáleho nabíjania slúchadiel.

Bowers & Wilkins Pi5 S2 | Zdroj: GSMArena.com
Bowers & Wilkins Pi7 S2 | Zdroj: GSMArena.com

Ďalším vylepšením je zväčšený dosah Bluetooth, ktorý teraz pokrýva až 25 metrov. Vďaka tomu sa môžete voľne pohybovať aj po väčšom byte a stále udržiavať stabilné pripojenie k vášmu smartfónu v inej miestnosti. Slúchadlá Pi5 S2 a aj Pi7 S2 sú vybavené 9,2 mm dynamickými meničmi, ktoré poskytujú čistý a detailný zvuk. V tomto parametre sa medzi nimi však nájdu mierne rozdiely.

Rozdiely medzi jednotlivými modelmi

Model Pi7 S2 ponúkajú 24-bitový/48kHz audio streaming s podporou kodeku aptX Adaptive. Tento kodek poskytuje vysokokvalitný bezdrôtový zvuk s nízkou latenciou, ktorý je podľa výrobcu prakticky na nerozoznanie od zvuku prenášaného pomocou kábla. Pi7 S2 obsahuje aj adaptívne aktívne potlačenie hluku (ANC), ktoré prispôsobuje zvuk vášmu okoliu a blokuje vonkajší hluk.

Bowers & Wilkins Pi7 S2 | Zdroj: GSMArena.com

Model Pi5 S2 podporuje len bežný kodek aptX a štandardné aktívne potláčanie hluku (ANC) prostredníctvom duálnych mikrofónov. Pi7 S2 ponúkne ešte jednu neštandardnú výhodu bezdrôtového prenosu zvuku, ktorá vám umožňuje pripojiť puzdro pomocou kábla k externému zdroju zvuku, ako je napríklad palubný multimediálny systém automobilu, a potom bezdrôtovo prenášať zvuk do slúchadiel.

Bowers & Wilkins Pi5 S2 | Zdroj: GSMArena.com

Bowers a Wilkins Pi5 S2 sa dodávajú v svetlosivej, tmavosivej a fialovej farbe a predávajú sa za cenu 299 eur. Model Pi7 S2 je dostupný v čiernej, bielej a tmavomodrej farbe za cenu 399 eur. Obidva modely sú dostupné prostredníctvom oficiálneho obchodu značky Bowers a Wilkins. Neskôr sa objavia aj v iných obchodoch.

Náš tip
Motorola pripravila pre svoje smartfóny bezpečnostnú aplikáciu Moto Secure
Disqus Comments Loading...