Sociálna sieť autíčkarov BLINNKER.com má už viac ako 15 000 užívateľov

 

BLINNKER.com, sociálna sieť pre motoristov, za ktorou stoja slovenskí tvorcovia, začala svoju ostrú prevádzku len pred necelým mesiacom. Dnes už má viac ako 15-tisíc registrovaných užívateľov. Spoločnosť za ostatný mesiac zaujala slovenských motoristov, čo sa prejavilo aj na počte inzerentov predávajúcich alebo kupujúcich motorové vozidlo. Viac ako 9 000 užívateľov si stiahlo aplikáciu BLINNKER.com z Google play a ďalších 1 000 užívateľov z App Storu. Zaujímavé čísla hlásia tvorcovia aj pri návštevnosti stránky.

Keď sme prišli s myšlienkou vytvoriť jednu platformu, na ktorej nájdu motoristi všetky dôležité informácie zo sveta auto-moto, vedeli sme, že ide o unikátnu a jedinečnú službu. Napriek tomu sme mali prirodzený rešpekt pred uvedením tejto služby na trh. Ostatné tri týždne od spustenia komerčnej prevádzky nás však utvrdili v tom, že to má zmysel a že ideme správnou cestou. Svedčia o tom prvé čísla týkajúce sa počtu stiahnutí, návštevnosti stránky či počtu registrovaných užívateľov,“ hovorí Martin Szotkovski, CEO BLINNKER.com.

Počet reálnych užívateľov webovej stránky www.blinnker.com presiahol za tri týždne hranicu 50-tisíc a stále rastie. Rádovo v stovkách rastie denne aj počet registrácií či počet stiahnutí aplikácie. Počet užívateľov smartfónov s operačným systémom Android využívajúcich aplikáciu Blinnker.com sa blíži k desiatim tisícom.

Záujem vyvolal BLINNKER.com aj na strane importérov motorových vozidiel. Aplikácia je pre nich zaujímavá najmä z pohľadu efektívneho cielenia komunikácie na motoristických užívateľov. Z pohľadu sociálnej siete je BLINNKER.com jedinečný najmä svojou orientáciou na motoristických užívateľov. Atraktivitu dodávajú sociálnej sieti aj funkcionality, vďaka ktorým môže motorista predať, kúpiť, nahlásiť či poistiť auto priamo z platformy BLINNKER.com, a to bez toho, aby sa musel preklikávať na ďalšie webové portály.

Verzia: 1.1.39
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.39
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: TS

Disqus Comments Loading...