Axium – platobný terminál s Androidom od Ingenico Group

Axium ecosystem by Ingenico Group

Axium je POS platforma novej generácie pre menších obchodníkov, ktorú predstavila Ingenico Group. Skupina Ingenico Group je globálnym lídrom v oblasti platieb. Novo predstavená platforma umožňuje prístup k úplnému cloudovému ekosystému, ktorý je postavený na otvorenom operačnom systéme Android a operačnom systéme Telium Tetra, čím kombinuje obchod a platby v jednom.

“Ingenico sa nachádza v srdci obchodovania. To ešte viac platí vďaka našej otvorenej platforme Axium, ktorá ponúka konvergenciu všetkých služieb pre obchodníkov. Naše inovácie, prezentované na veľtrhu MWC, ukazujú naše odhodlanie vybudovať ekosystém, v ktorom môžu akceptačné banky prinášať obchodníkom väčšiu hodnotu,“ uviedol Patrice Le Marre, Executive Vice President, Banks & Acquirers Business Unit, Ingenico Group.

Axium poskytuje obchodníkom ucelené obchodné riešenie, ktoré nekončí len na akceptácii platby a pokladničnom systéme. Spoločnosť spolupracuje s poskytovateľmi elektronických pokladničných systémov (ERP), aby poskytli najkomplexnejšiu ponuku na trhu určenú pre malých obchodníkov. Tá zahŕňa správu predajní, riadenie ľudských zdrojov, skladové hospodárstvo, účtovníctvo a tiež platobné či vernostné služby. To všetko je k dispozícii v kombinácii so vzdialenou správou terminálov a reportingom, ktoré poskytuje platforma Telium Tetra.

Je to zaujímavé riešenie pre menších obchodníkov od spoločnosti, ktorá je vo svojom obore jednotkou na trhu

Axium ponúka výhody otvoreného prostredia systému Android v kombinácii s bezpečnosťou a stabilitou operačného systému Telium Tetra. Platforma umožňuje obchodníkom sťahovať aplikácie dostupné na otvorenom obchode Play alebo inštalovať aplikácie akceptačných bánk. API prepája ERP a POS k obchodným službám. Cloudové služby umožňujú zálohu, vzdialenú správu obsahu a nastavení. Tieto funkcie pomáhajú digitalizovať obchod.

Prvý model ECR POS, je tabletový model Axium D7, bol predstavený na veľtrhu MWC 2018 v Barcelone. Axium D7 je modulárny tablet s elektronickou pokladňou, ktorý bol vytvorený pre profesionálne využitie obchodníkmi a dokáže prijímať platby najnovšej generácie. Axium D7 je charakteristický svojou modularitou, dizajnom a spoľahlivosťou, ktoré zaručujú pripravenosť na budúci vývoj v obchode.

Disqus Comments Loading...