APLIKÁCIE | Todoist – kvalitný to-do list už aj s Material Dizajnom

Dnes už väčšina používateľov, predovšetkým tých, ktorí chcú byť vo svojej práci, v škole, ale aj všeobecne v živote produktívni, využíva takzvané to-do listy, teda aplikácie, do ktorých si možno podrobne rozpísať úlohy na daný deň, či týždeň. Buďme k sebe ale úprimní, takýchto titulov je síce v obchode Play ako maku, kvalitných však veľa nenájdeme. Aj preto nás rozhodne teší každá informácia o príchode novej aplikácie, respektíve aktualizácii tých starších, tak, ako je to aj v prípade Todoist-u.

Ak ste milovníkom aplikácii takéhoto typu, Todoist pre vás zrejme neznámou nebude. Do tejto chvíle sa ale skrýval len za starý nezáživný dizajn a komplikované prostredie, čo je už našťastie minulosťou. Vývojári zo štúdia Doist sa totiž pochlapili a svojmu titulu dali úplne nový šat, ktorý sa inšpiruje čoraz populárnejším Material Dizajnom.

Dizajn ale nie je jedinou zmenou. Zrejme tou najhlavnejšou je oprava viacerých funkcií, ktoré používateľom titulu nevyhovovali. Medzi tie možno zaradiť opravu pre telefóny s menším displejom, pre ktoré sa miestami stávala aplikácia doslova neovládateľnou. Okrem toho je viacero funkcií aj nových, odteraz tu môžeme nájsť možnosť pridania takzvaných čiastkových úloh, nové tlačidlo v pravom dolnom rohu zasa umožní rýchlejšie prepnutie do DOS-u.

Ak vás titul Todoist, ako aj samotné zmeny v aplikácii, zaujal, stiahnuť si ho môžete aj pomocou nášho nižšie priloženého odkazu. Nezaplatíte za to ani cent, do rúk sa vám pritom dostane zrejme najkvalitnejší to-do list, aký v obchode Play môžeme nájsť.

Verzia: 12.7
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...