Aplikácie pre môj Android: Cestovanie s Androidom (8.časť)

Dnes si predstavíme ďalší diel úspešného seriálu Aplikácie pre môj Android, ktorý sa bude venovať aplikáciám pre tých, čo radi a hlavne veľa cestujú. Nižšie písané riadky tak budú venované aplikáciám, ktoré vám poskytnú informácie o vašej plánovanej ceste, hoteloch či ďalších výdavkoch, ale takisto o mieste, kde sa chystáte vycestovať alebo o jazyku, ktorý by ste v danej oblasti mali ovládať. Tento výber aplikácií by mal byť akýmsi komplexným balíkom pre cestovateľov, ktorý im uľahčí a spríjemní ich výlet, pracovnú cestu či dovolenku. Dúfame, že ulahodíme každému cestovateľskému jazyku a každý si nájde presne to, čo mu pri cestovaní doteraz chýbalo!

Seriál Aplikácie pre môj Android

 

TripIt

Prvá aplikácia, ktorú by sme chceli odporučiť všetkých cestovateľom je TripIt. Ide o aplikáciu, ktorá združuje všetky informácie o vašej ceste na jednom mieste a pekne roztriedené. Tieto informácie sa automaticky zosynchronizujú aj so všetkými vašimi zariadeniami, na ktorých máte TripIt nainštalovaný a nájdete ich aj webstránke tripit.com. Princíp aplikácie je veľmi jednoduchý – zarezervujete si hotel, letenku alebo si požičiate auto a potvrdenie automaticky získate aj v podobe e-mailu. Ten prepošlete na plans@tripit.com, kde vám podľa vášho e-mailu tieto informácie automaticky pripoja k účtu, kde sa údaje podľa typu roztriedia. TripIt vám vo vašom mobilnom Android zariadení informácie ukáže navyše aj vo vašom kalendári, preto sa nemusíte báť, že by ste sa v tej kope čísel a informácií nevyznali. Pokiaľ sa rozhodnete zakúpiť si platený účet, TripIt PRO, získate za 49 dolárov ročne (cca 36€) osobného asistenta a možnosť ušetriť nejaké €, pretože vás aplikácia upozorní na možné zľavy pri letenkách či iných výdavkoch počas vašej cesty. Okrem toho vám aplikácia bude zasielať aj upozornenia, aby ste počas cesty na nič nezabudli. Nenechajte sa však oklamať platenou aplikáciou TripIt – Travel App (ad-free). Tá poskytuje len odstránenie reklám z prostredia aplikácie, nie samotný PRO účet! Samozrejmosťou pri každej TripIt aplikácii je aj prítomnosť widgetu a možnosti zdieľania vašej trasy s priateľmi či kolegami pomocou sociálnych sietí.

    

 

 

TripIt – Travel Organizer
TripIt, Inc.
Verzia 2.3 (20. 3. 2012)
Veľkosť 2,7 MB
2.1+

Zadarmo

 

 

TripIt – Travel App (ad-free)
TripIt, Inc.
Verzia 2.3 (20. 3. 2012)
Veľkosť 2,7 MB
2.1+

3,04 €

 


Tento článok je rozdelený na tieto časti:

  1. časť: TripIt
  2. časť: Expensify
  3. časť: TripAdvisor
  4. časť: WorldMate
  5. časť: Wikitude
  6. časť: Kayak
  7. časť: Aplikácie od Google – Mapy, Goggles a Translate
  8. časť: Ďalšie zaujímavé aplikácie pre cestovateľov

 Expensify

Dovolenka, výlet či pracovná cesta si okrem dobrého plánovania a počiatočných vkladov na letenku, hotel či požičanie auta vyžaduje aj neskoršie platby napríklad za jedlo, suveníry, dopravu či služby. Ak patríte aj vy k tým, ktorí si svoje výdavky počas cestovania, a nielen počas neho, musia kontrolovať, Expensify je výborná aplikácia určená presne pre vás! Túto aplikáciu však môžete využívať non-stop, či ste doma alebo v zahraničí. Expensify je aplikácia, ktoré je založená na získavaní informácií o vašich platbách a ich následnom spracovaní. V praxi to znamená, že si môžete po skončení dovolenky skontrolovať, koľko ste minuli bez toho, aby ste museli navštíviť banku či prepočítavať zostatok vo vašej peňaženke. Vo vašom webovom účte sa hromadia a triedia platby, ktoré ste zaznamenali svojou platobnou kartou, ručne zadané výdavky, ale aj výdavky, ktorých bloček ste si odfotili a poslali do Expesify. Aplikácia bloček automaticky zoskenuje a získa z neho informácie o dátume a sume, ktorú ste zaplatili. Rovnaký systém funguje aj pri ďalšej výbornej funkcii, ktorú táto aplikácia ponúka – pri skenovaní vizitiek. Stačí, aby ste si vizitku odfotili a Expensify z nej dostane všetky informácie a spracuje ich do digitálnej podoby, ktorú budete mať vždy k dispozícii. Takisto môžete jedným kliknutím pozvať “zoskenovaný” kontakt do Expensify komunity. Okrem týchto funkcií musíme spomenúť aj možnosť vypočítania ceny paliva za danú cestu pomocou počtu odjazdených kilometrov a ceny paliva za liter. Všetky tieto funkcie sú dostupné v pekne a jednoducho spracovanej bezplatnej aplikácii, ktorú môžete využívať aj offline.

    

 

Expensify – Expense Reports
Expensify
Verzia 3.08 (25. 2. 2012)
Veľkosť 922 kB
1.6+

Zadarmo

 

Tento článok je rozdelený na tieto časti:

  1. časť: TripIt
  2. časť: Expensify
  3. časť: TripAdvisor
  4. časť: WorldMate
  5. časť: Wikitude
  6. časť: Kayak
  7. časť: Aplikácie od Google – Mapy, Goggles a Translate
  8. časť: Ďalšie zaujímavé aplikácie pre cestovateľov


TripAdvisor

TripAdvisor je aplikácia, ktorá obsahuje milióny recenzií, fotiek a máp cestujúcich na jednom mieste. Táto aplikácia vám pomôže zvoliť si najlepšie miesto na pobyt, reštauráciu, atrakciu či let v súvislosti s vašou aktuálnou polohou. Ide o akúsi cestovateľskú komunitu, ktorá zdieľa svoje názory, plusy, mínusy, fotografie a hodnotenia na všetky miesta, kde boli. Priamo v aplikácii si tak môžete vybrať správny hotel na základe hodnotení samotných ubytovaných hostí, ich fotografií alebo názorov. Takisto môžete navštíviť fórum, kde sa rozoberá kvalita a iné vlastnosti hotelov, reštaurácií či atrakcií alebo stlačiť v menu tlačidlo Near Me Now a zistiť, čo môžete v danom momente robiť v blízkom okolí. Dokonca si môžete prezerať jednotlivé položky na základe ich ceny, prípadne veľkosti zľavy. Všetky tieto informácie sú pekne roztriedené v prehľadnej aplikácii, ktorá je dostupná ako pre smartfóny, tak aj pre tablety. TripAdvisor dokonca pomocou samostatných aplikácií ponúka aj sprievodcov najväčšími svetovými mestami ako napríklad Los Angeles, Berlín, Tokyo, Chicago, New York, Florencia, Hawai či Rím. Títo “digitálni sprievodcovia” v sebe obsahujú offline mapy a recenzie, hotely, reštaurácie či atrakcie v meste, jeho históriu či možnosť naplánovania si vlastnej prehliadky mesta. Všetky tieto funkcie sú založené na vašej GPS polohe, preto nebudete potrebovať žiadne pripojenie k internetu! Všetky offline aplikácie obsahujúce digitálnych sprievodcov nájdete po kliknutí na tento odkaz.

    

 

 

TripAdvisor
TripAdvisor
Verzia 2.0.1 (22. 2. 2012)
Veľkosť 868 kB
1.6+

Zadarmo

 

Tento článok je rozdelený na tieto časti:

  1. časť: TripIt
  2. časť: Expensify
  3. časť: TripAdvisor
  4. časť: WorldMate
  5. časť: Wikitude
  6. časť: Kayak
  7. časť: Aplikácie od Google – Mapy, Goggles a Translate
  8. časť: Ďalšie zaujímavé aplikácie pre cestovateľov



 WorldMate

Pomocou tejto aplikácie si môžete dokonale a jednoducho naplánovať svoj výlet priamo vo vašom Android zariadení. Aplikácia, ktorú mnohí označujú za vôbec najlepšiu aplikáciu na cestovanie sa pýši už viac ako 9 miliónmi používateľov, ktorí si túto aplikáciu stiahli na takmer všetkých platformách pre smartfóny a tablety. S WorldMate si môžete pohodlne zarezervovať let, hotel, auto či limuzínu bez toho, aby ste museli z ruky pustiť váš mobil či tablet. Medzi najužitočnejšie funkcie tejto aplikácie patria napríklad upozornenie na odlet vášho lietadla v reálnom čase, situovanie všetkých zarezervovaných transportov či plánovaných udalostí priamo na mape, možnosť naplánovania trasy autom, miestnou dopravou či pešo pomocou jedného kliknutia, upozornenie na zľavy a akcie pri letenkách alebo rezerváciách hotelov či požičanie auta cez viac ako 5000 partnerov. Okrem toho nájdete v tejto aplikácii aj konvertor mien či predpoveď počasia, aby vás počas vašej cesty nič neprekvapilo. Aplikácia, ktorá má mimochodom veľmi prívetivé prostredie, ponúka pomocou in-app nákupu aj zlaté služby. Po ich zaplatení získate automatické upozornenia na vaše lety, meškania lietadiel či zmeny brán a terminálov, cez ktoré sa máte dostať do vami rezervovaného lietadla. Takisto získate možnosť kontroly vášho lietadla v reálnom čase, takže si kedykoľvek môžete pozrieť, kde sa vaše lietadlo momentálne nachádza. Zaplatením týchto služieb získavate aj synchronizáciu s vašim kalendárom či Outlookom a prostredie aplikácie bude zbavené aj reklám. Ak vás WorldMate zaujalo, pozrite si aj nasledujúce video.

    

 

WorldMate
WorldMate
Verzia 5.0.22 (5. 2. 2012)
Veľkosť 5,1 MB
1.6+

Zadarmo

 

Tento článok je rozdelený na tieto časti:

  1. časť: TripIt
  2. časť: Expensify
  3. časť: TripAdvisor
  4. časť: WorldMate
  5. časť: Wikitude
  6. časť: Kayak
  7. časť: Aplikácie od Google – Mapy, Goggles a Translate
  8. časť: Ďalšie zaujímavé aplikácie pre cestovateľov


Wikitude

Wikitude World Browser je aplikácia založená na systéme “rozšírenej reality” (angl. augmented reality). Pomocou kamery na svojom Android zariadení a pripojenia k internetu teda môžete spoznávať svet okolo vás. Priamo na vašom displeji sa do popredia reality dostanú príspevky používateľov na Twitteri, články z Wikipedie, udalosti, bankomaty, reštaurácie či recenzie ľudí na hotely alebo miesta, ktoré sa im páčili či nepáčili. K dispozícii máte viac ako 150 miliónov miest, ktoré pomocou tejto aplikácie a vašej kamery môžete objaviť v interaktívnych svetoch, ktoré vytvára neustále viac ako 2,500 poskytovateľov informácií. Okrem “náhodného” spoznávania okolia môžete v aplikácii vyhľadávať aj špecifický výraz, ktorý vás zaujíma, napríklad “children playground” (v preklade detské ihrisko). Hľadať môžete aj na serveroch ako YouTube, Wikipedia, Twitter, Starbucks či tisíckach iných. Komunita okolo tejto aplikácie navyše zdieľa zaujímavé zľavy a kupóny do obchodov a reštaurácii okolo vás. Pomocou Wikitude môžete dokonca vytvárať body záujmu v rozšírenej realite aj vy. Hoci je táto funkcia zatiaľ len v beta verzii, ponúka zaujímavý spôsob ako sprostredkovať miesta, ktoré máte radi vašim priateľom. Ako aj pri predošlých aplikáciách, aj tu je princíp spoznávania založený na vašej momentálnej geografickej polohe a takisto môžete v aplikácii využiť tlačidlo Around Me, ktoré vám ukáže body záujmu vo vašom okolí bez toho, aby ste ich museli hľadať ručne. Zaujímavým doplnkom tejto aplikácie je aj séria Wikitude Drive, ktorá vám ponúka za 10€ navigáciu s rozšírenou realitou pre 10 vybraných krajín. Vaše body záujmu tak môžete sledovať priamo počas jazdy automobilom. Ak vás táto aplikácia zaujala, stiahnite si ju bezplatne pomocou nášho widgetu nižšie.

    

 

Wikitude World Browser
Wikitude GmbH
Verzia 6.5.1 (15. 3. 2012)
Veľkosť 3,8 MB
2.1+

Zadarmo

 

Článok: Wikitude Drive – prvý navigačný systém s rozšírenou realitou pre Android

Tento článok je rozdelený na tieto časti:

  1. časť: TripIt
  2. časť: Expensify
  3. časť: TripAdvisor
  4. časť: WorldMate
  5. časť: Wikitude
  6. časť: Kayak
  7. časť: Aplikácie od Google – Mapy, Goggles a Translate
  8. časť: Ďalšie zaujímavé aplikácie pre cestovateľov


Kayak

Ďalšia zaujímavá aplikácia, ktorá by nemala chýbať žiadnemu pravidelnému cestujúcemu. Kayak je aplikácia, pomocou ktorej si jednoducho a rýchlo nájdete hotel, let či auto požičovňu priamo vo svojom Android zariadení. Ak si vyberiete jeden z ponúkaných letov, môžete ho dokonca sledovať a v momente zistiť, či má lietadlo meškanie alebo pomocou ktorého terminálu a brány sa do svojho lietadla dostanete. Kayak vás takisto upozorní na zlacnené lety na trase, ktorú vopred zadáte, čo vám niekedy môže ušetriť nemalé peniaze. Okrem všetkých spomínaných funkcií nájdete v tejto aplikácii aj ďalšie, ktoré vám pri cestovaní určite pomôžu. Za zmienku stojí určite políčko informácie o letisku, ktoré vám zobrazí zaujímavosti a základné informácie o väčšine letísk s medzinárodnými letmi. Poteší aj vstavaný konvertor mien, kontakty na letecké spoločnosti či zoznam toho, čo si máte so sebou zobrať. Zoznamy týchto vecí sú rozdelené do 4 kategórií a môžete ich ľubovoľne upravovať. Kayak je teda komplexná aplikácia, ktorú využije každý náruživý cestovateľ, no má čo ponúknuť aj ľuďom, ktorý chcú mať všetko o svojej ceste na jednom mieste, aj keď cestujú len sporadicky. Ak sa rozhodnete využívať túto aplikáciu pravidelne, potešíte sa určite aj funkcii monitorovania všetkých vašich trás. Na jej fungovanie vám už však bude treba účet na kayak.com. Okrem zaujímavých funkcií ponúka táto bezplatná aplikácia aj veľmi príjemne spracované menu a prostredie, ktoré je jednoduché a funkčné. Pozrite si nižšie situované video a ak sa vám táto aplikácia zapáči, stiahnite si ju pomocou nášho widgetu nižšie.

    

 

 

KAYAK Flight Hotel Car Search
KAYAK.com
Verzia 5.0.2 (30. 3. 2012)
Veľkosť 7,2 MB
2.0+

Zadarmo

 

Tento článok je rozdelený na tieto časti:

  1. časť: TripIt
  2. časť: Expensify
  3. časť: TripAdvisor
  4. časť: WorldMate
  5. časť: Wikitude
  6. časť: Kayak
  7. časť: Aplikácie od Google – Mapy, Goggles a Translate
  8. časť: Ďalšie zaujímavé aplikácie pre cestovateľov


Aplikácie od Google – Mapy, Goggles a Translate

Google Mapy

Túto aplikáciu nájde každý vo svojom Android zariadení ako predinštalovanú. Hoci ju mnohí odsudzujú kvôli viazanosti na internetové pripojenie, poskytuje jedny z najlepších máp pre Android vôbec a preto si zaslúži byť v našom zozname. Okrem klasických máp si v tejto aplikácii môžete prezrieť aj 3D pohľady na najznámejšie budovy a pamiatky, či využiť funkciu Street View, aby ste si mohli prezrieť ulice mesta, ktoré chcete navštíviť. Google Mapy samé o sebe určite viac predstavovať netreba. Túto aplikáciu môžete samozrejme využívať aj počas cestovania v zahraničí, pokiaľ nemáte medzinárodný dátový paušál a nechcete platiť vysoké poplatky za mobilné dáta, nájdite si voľný Wi-Fi Hotspot, ktorý ponúka už takmer každá zahraničná kaviareň či stanica a pustite sa do bádania pomocou najrozšírenejšej aplikácie s mapami pre Android. Súčasťou Google Máp je aj aplikácia Places, ktorá vám pomôže s výberom správnej reštaurácie, baru či iného bodu vášho záujmu na základe recenzií a hodnotení samotných používateľov.

    

 

Mapy Google
Google Inc.
Verzia Závisí od zariadenia (28. 3. 2012)
Veľkosť Závisí od zariadenia

Zadarmo

 


Google Goggles

Goggles je ďalšia zaujímavá aplikácia od Google. Jej hlavnou úlohou je vyhľadať informácie o objekte, ktorý odfotíte. Pomocou fotografie môžete získať informácie o obchode, logu, umeleckom diele, budove či hocičom, na čo si len spomeniete. Okrem reálnych objektov môžete pomocou tejto aplikácie skenovať aj QR kódy, čím získate napríklad informácie o produkte, ktorého popis je v cudzom jazyku, ktorému nerozumiete. Zaujímavosťou je aj možnosť vyriešenia sudoku jednoduchým oskenovaním hracieho poľa. Odfotiť môžete takisto textové pole, ktoré si potom môžete napríklad preložiť do materčiny. Pre fungovanie tejto aplikácie však budete potrebovať takisto pripojenie k internetu.

    

 

Google Goggles
Google Inc.
Verzia 1.8 (11. 4. 2012)
Veľkosť 2,4 MB
2.2+

Zadarmo

 

Google Translate 

Ak máte k dispozícii pripojenie k internetu, nezabudnite ani na veľmi dobre spracovaný prekladač od spoločnosti Google, ktorý poskytuje zrejme najväčšiu databázu prekladaných slov na svete. Využiť môžete preklad do viac ako 60 jazykov, podporu prekladania hovoreného slova či funkcie, ktoré vám pomôžu pri rozhovore s osobou, ktorá rozpráva pre vás neznámym jazykom. Stiahnutím tejto aplikácie získavate zrejme najznámejší a najrozšírenejší prekladač pre smartfóny vôbec.

    

 

Překladač Google
Google Inc.
Verzia 2.3.1 (4. 1. 2012)
Veľkosť 3,3 MB
1.5+

Zadarmo

 

Tento článok je rozdelený na tieto časti:

  1. časť: TripIt
  2. časť: Expensify
  3. časť: TripAdvisor
  4. časť: WorldMate
  5. časť: Wikitude
  6. časť: Kayak
  7. časť: Aplikácie od Google – Mapy, Goggles a Translate
  8. časť: Ďalšie zaujímavé aplikácie pre cestovateľov


Ďalšie zaujímavé aplikácie pre cestovateľov

Foursquare

Aplikácia s viac ako 15 miliónmi používateľov, ktorá vám pomôže spoznať svet okolo vás. Ako aj ostatné aplikácie, aj táto aplikácia je orientovaná na komunitu svojich používateľov  a na jej odporúčania, ktoré môžete aj vytvárať aj vy.

 

Foursquare
foursquare
Verzia 2012.03.30 (31. 3. 2012)
Veľkosť 4,5 MB
1.6+

Zadarmo

Článok: Vylepšený Foursquare je na Android Markete

Currency Converter

Jednoduchý konvertor mien, ktorý ponúka okrem iného aj offline režim a grafy vývoja jednotlivých mien v jednoduchom prostredí bez reklám.

 

Currency Converter
Pocketools.com
Verzia Závisí od zariadenia (22. 12. 2011)
Veľkosť Závisí od zariadenia

Zadarmo

Hipmunk Hotel & Flight Search

Ďalšia aplikácia, pomocou ktorej si môžete zarezervovať hotel či let priamo vo svojom Android zariadení. Poteší zobrazenie na mape či dostupnosť hodnotení od používateľov aplikácie TripAdvisor.

 

Hipmunk Hotel & Flight Search
Hipmunk
Verzia 3.0.1 (5. 4. 2012)
Veľkosť 1,5 MB
2.2+

Zadarmo

Tagwhat

Tagwhat je mobilná encyklopédia o svete okolo vás. Ponúka množstvo informácií a fotografií, ktoré sú rozdelené do kategórií v prehľadom prostredí bezplatnej aplikácie.

 

Tagwhat
Tagwhat
Verzia 3.22 (22. 2. 2012)
Veľkosť 2,4 MB
2.1+

Zadarmo

Flight Track

Aplikácia, ktorá detailne spracováva informácie o vašom lete a monitoruje aktuálnu polohu lietadla, meškania, brány a terminály či alternatívy za váš zrušený let. Všetky informácie si môžete prezerať v reálnom čase a taktiež na mape. Pre tých, ktorí cestujú výlučne lietadlom a nezaujímajú sa o ubytovanie či požičanie auta ide o veľmi zaujímavú aplikáciu, ktorá im ponúkne všetky informácie, ktoré potrebujú.

 

FlightTrack
Mobiata
Verzia 4.4.1 (28. 3. 2012)
Veľkosť 4,2 MB
1.6+

3,99 €

 Locus Free / Locus Pro

Veľmi zaujímavá turistická navigácia, ktorá okrem množstva veľmi užitočných funkcií ponúka aj offline režim, ktorý je priam stvorený pre prácu v zahraničí. Určite stojí za pozornosť!

 

Locus Free
menion.asamm
Verzia 2.2.0 (28. 3. 2012)
Veľkosť 6,1 MB
2.1+

Zadarmo

 

 

Locus Pro
menion.asamm
Verzia 2.2.0 (28. 3. 2012)
Veľkosť 6,1 MB
2.1+

3,99 €

Článok: Android aplikácia: Locus Free – mapa kdekoľvek a offline (česká Android aplikácia)

 Kde jesť a piť

Všetky slovenské reštaurácie a bary na jednom mieste.

 

Kde jesť a piť – Slovenská rep
European Directories
Verzia 1.87 (31. 5. 2011)
Veľkosť 819 kB
1.5+

Zadarmo

Článok: Obedná prestávka: Slovenská aplikácia “Kde jesť a piť”

 Zlaté Stránky SK

Viac ako milión kontaktov na jednom mieste. Rezervovať si stôl v reštaurácií či izbu na hoteli viac nebude problém!

 

Zlaté Stránky SK
European Directories
Verzia 6.104 (30. 3. 2012)
Veľkosť 1,7 MB
2.1+

Zadarmo

Článok: Aplikácia Zlatestranky.sk zmizla z Android marketu, dnes je opäť dostupná

 Natankuj.sk

Aplikácia pre všetkých, ktorí chcú tankovať počas cestovania lacnejšie a pohodlnejšie. Aplikácia ponúka takisto zoznam policajných hliadok či dopravných obmedzení.

 

Natankuj.sk
Petit Press
Verzia 1.0.1 (10. 2. 2012)
Veľkosť 1,3 MB
1.6+

Zadarmo

Článok: Natankuj.sk – dopravné informácie v mojom Androide

 Chcem Taxi! Slovensko

Pokiaľ ste sa ocitli v slovenskom meste bez odvozu, otvorte túto aplikáciu a zavolajte si taxi. Taxi služby sú vyhľadávané podľa vašej aktuálnej polohy, takže by ste nemali ani dlho čakať.

 

Chcem Taxi! Slovensko
European Directories
Verzia 1.79 (8. 3. 2011)
Veľkosť 1 017 kB
1.5+

Zadarmo

Článok: Slovenská aplikácia: Chcem Taxi!

 SMS Ticket Slovakia

Ak ste v Bratislave, Košiciach, Žiline či v Prešove, pomocou SMS-ky si môžete zakúpiť lístok na MHD.

 

SMS Ticket Slovakia
INNOVA apps s.r.o.
Verzia 0.9.5 (14. 11. 2011)
Veľkosť 188 kB
1.5+

Zadarmo

Článok: Slovenská Android aplikácia – SMS Ticket Slovakia

Skyscanner – All Flights!

Jednoduchá aplikácia, ktorá vám dokáže vyhľadať ten správny let pre viac ako milión trás a medzi tisíckami ponúk. Rýchle a jednoduché riešenie pre niekoho, kto hľadá lacné lety po celom svete.

 

Skyscanner všechny lety
Skyscanner.net
Verzia 2.0.1.1 (9. 3. 2012)
Veľkosť 7,8 MB
2.1+

Zadarmo

Ďalšia časť nášho seriálu Aplikácie pre môj Android je na konci a dúfame, že sme vám pomohli s výberom aplikácie pre uľahčenie či spríjemnenie vášho cestovania. Momentálne sa na Google Play Store nachádza oveľa viac aplikácií tohoto typu a ich hľadanie by nám zabralo celé dni, preto, ak poznáte nejakú zaujímavú aplikáciu, ktorá by sa hodila do nášho článku a my sme ju tam nezaradili, napíšte nám komentár s odkazom na Play Store a vašim krátkym komentárom, a my vami odporúčanú aplikáciu s radosťou do článku doplníme!

Tento článok je rozdelený na tieto časti:

  1. časť: TripIt
  2. časť: Expensify
  3. časť: TripAdvisor
  4. časť: WorldMate
  5. časť: Wikitude
  6. časť: Kayak
  7. časť: Aplikácie od Google – Mapy, Goggles a Translate
  8. časť: Ďalšie zaujímavé aplikácie pre cestovateľov


Zdroj: im.tech2.in.com (logo)
Disqus Comments Loading...