APLIKÁCIE | Aktualizácia pre UNIWeather prináša množstvo vylepšení

O slovenskej aplikácii UNIWeather sme vás informovali koncom minulého roka. Ide o veľmi vydarenú aplikáciu s počasím, ktorá pochádza od slovenského vývojára a počas svojej existencie v Obchode Play sa stala aj pomerne populárnou. Aplikácia teraz ale získala obrovský update, ktorý prináša množstvo noviniek po dizajnovej, ako aj funkčnej stránke.

Aplikácia aj doteraz ponúkala množstvo zaujímavých funkcií a oproti iným aplikáciam vynikala v množstve poskytnutých údajov. Okrem aktuálneho počasia a krátkodobej a dlhodobej predpovede ukazuje UNIWeather aj aktuálne znamenie zverokruhu či aktuálne čínske znamenie, tlak vzduchu, rýchlosť zvuku v aktuálnych podmienkach a mnohé ďalšie vychytávky.

V novej aktualizácii boli vylepšené mnohé staré nedostatky. Väčšina z nich sa týka stability aplikácie a jej častí a vynovené boli aj mnohé grafické prvky. Pribudli rôzne nastavenia pre upozornenia ako aj nastavenia pre widgety. K tým je teraz možné pridať vlastný obrázok a zároveň nastaviť, aké informácie budú widgety zobrazovať. Novinkou je aj možnosť sťahovať a používať vlastné ikony. Aplikácia tiež ponúka pohľad na webkamery zobrazujúce poveternostné podmienky v rôznych častiach sveta. Teraz je kvalita zobrazovaného záznamu lepšia a pribudla aj možnosť zobrazenia satelitných snímok.

Celkovo prešla aplikácia poriadnou inováciou a výborné funkcie boli doplnené aj o krajšie a prívetivejšie grafické prostredie. Ak k tomu pridáme ešte lepšiu vyladenosť a plynulosť aplikácie, dostaneme naozaj veľmi pekné počasie vhodné pre vaše Android smartfóny a tablety. Aplikácia je v obchode Play zadarmo, no niektoré funkcie sú spoplatnené. Za 1,49 € môžete odblokovať ďalšie užitočné funkcie, akými sú napríklad automatická aktualizácia aplikácie na pozadí, informácie o vzdialenosti búrky, 15 balíčkov ikon a mnohé ďalšie.

Verzia: 5.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 5.4
Aktuálna cena: Zdarma

Disqus Comments Loading...