Kráľovské úpravy fotografií zvládnete hravo vďaka aplikácii Overlay

Svetom sociálnych sietí dnes hýbu fotografie. Ak ste šikovný fotograf, viete si záber nastaviť do dokonalosti už pri fotení. Ostatní si pomáhame orezaním, filtrami – a rôznymi aplikáciami. Celkom príjemnou aplikáciou, ktorá dodá vašim obrázkom ten správny “hlboký zmysel”, je aplikácia Overlay. Tá má pre fotografie hneď niekoľko vylepšení.

Prekrytia a tvar písma

V aplikácii si môžete vybrať pre svoju myšlienku až z vyše 65 fontov. Tie sa dajú navyše i kombinovať, takže si stačí si už len nájsť ten správny citát. Ak vás nenapadá nič múdre, môžete si vybrať zo zoznamu myšlienok, motivačných citátov či emotikonov, ktoré sú v predinštalovanom zozname. Vaše fotografie sa môžu premeniť na originálne narodeninové prianie či vyznanie lásky.

Nálepky

Svoje fotky môžete skrášliť aj nálepkami s tematických oblastí, ako sú Vianoce či Fitness, Cestovanie, Valentín… Môžete však použiť aj emoji líšky a jej rôznych tvárí a množstvo ďalších nápaditých obrázkov, ktoré rozohrajú vaše fotky.

Masky

Aplikácia obsahuje viacero obrazcov a výrezov rôznych tvarov, ktoré položíte na vašu fotku. Spravia poriadny efekt a z vášho bežného obrázku sa zrazu stane štýlová fotografia pripravená spraviť rozruch na sociálnej sieti. Vybrať si môžete z výrezov geometrických tvarov, ale aj rôzne linky či ornamenty.

Filtre

Čo by to bolo za modernú aplikáciu na úpravu fotografií, ktorá neponúka filtre? Overlay preto rozhodne ponúka širokú škálu úprav v podobe farieb, vinetácie, úrovne šedej, lomo, HDR, pixeláciu a množstvo Ďalších možností.

Nástroje

Ak svoju fotku nechcete prehnať cez množstvo spomínaných funkcionalít a uprednostňujete skôr jednoduchšie úpravy, je tu niečo aj pre vás. Ďalšie nastavenia predstavujú totiž aj klasiku v podobe úprav jasu, kontrastu, expozície, teploty a pod.

Zdieľanie

Fotografiu môžete z aplikácie Overlay priamo zdieľať na sociálne siete, ako napr. Facebook, Instagram, WhatsApp a ďalšie. Aplkácia má aj pridanú hodnotu v tom, že ak sa na vás usmeje šťastie, oficiálna stránka Overlay vás môže na svojom profile i zdieľať s tým odpromovať. Stačí pridať hashtag #madeWithOverlay #Overlay či #OverlayApp.

Okrem toho ponúka výhodu v tom, že odfotený obrázok nemusíte otvárať najskôr v galérii ale si ho vyberiete priamo v appke. Ak sa vám niečo nepáči, úpravy môžete postupne resetovať, alebo si pozrieť, ako obrázok vyzeral v originál podobe a po vašej úprave.

Verzia: 1.2.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2.5
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...