AndroidForum.sk: Prinášame najviac diskutované príspevky! #55

V rámci ponuky nášho webu je vám neustále k dispozícii aj špecializované Android fórum, kde môžete klásť vaše otázky a riešiť problémy s vašimi Android zariadeniami. Radu či riešenie môžete konzultovať s komunitou ľudí, ktorí sa zaujímajú o mobilné technológie ako také. Dnes sme sa rozhodli priniesť vám hneď niekoľko najviac diskutovaných príspevkov za posledný týždeň!

Náš tip
AndroidForum.sk: Prinášame najviac diskutované príspevky! #54
Náš tip
AndroidForum.sk: Prinášame najviac diskutované príspevky! #53

Vrncala píše: MERANIE SPÁNKU MI BAND 2

“Dobrý deň, som čerstvý používateľ Xiaomi Mi Band 2, po 3 dňoch používania mi náramok ani raz nedokázal zmerať spánok, treba to niekde aktivovať? Alebo to môže byť tým že chodím nočné a spávam cez deň? Za každú odpoveď ďakujem.”
Náš tip
Xiaomi Mi Band 2: Minimum kompromisov, ľudová cena | RECENZIA
Inteligentný náramok Xiaomi Mi Band 2.
Ak dokážete nášmu čitateľovi pomôcť, neváhajte a napíšte svoj pohľad do príslušného vlákna AndroidForum.sk.

Michal.Kucavik píše: POMOC S ODOMKNUTÍM BOOTLOADERU A PREPNUTÍM FASTBOOT MODU

“Chcel by som poprosiť o pomoc, lebo som už bezradný s unlockom botloaderov.
Stále sa mi nedarí a vätšinu vecí mám iných ako v návodoch na nete…

V prvom rade mám problém s prepnutím v bootloaderu (toho “biosu”) do režimu fastboot. Všade v manuáloch by to mala byť prvá položka atď. Teda štruktura toho menu zvyčajne je Fastboot, Bootloader, Reboot, Rebbot botloader, Power down, ale ja tam nič také nemám…

Ja tam mám len Reboot, Reboot to bootloader, Boot to download mode, Boot to recovery mode, Power down.
1. Nevie niekto prečo a čo s tým?

2. Ak potom pripájam mobil k PC mám to pripájať k PC toho bootloader menu alebo normálne so sputeného mobilu (v režime len nabiť)?

3. Po x problémoch a preinštalácií sa mi podarilo rozbehať to tak, že cezu práíkaz “adb devices” sa mi už zobrazí “List of devices attached FA5BEYJ06892 device” ale v ďalšom kroku pri zadaní “fastboot oem get_identifier_token” mi buď napíše “FAILED (remote: unknown command)finished. total time: 0.016s” alebo “waiting for device” (v závislosti od toho či zapínam mobil pri zapnutom mobile alebo v bootloadery).

A neviem, či je niekde inde problém alebo je problém už to, že mobil nie je prepnutý do fastboot režimu… ???
Dík moc za každú radu.”

Ak dokážete nášmu čitateľovi pomôcť, neváhajte a napíšte svoj pohľad do príslušného vlákna AndroidForum.sk.

Slavci píše: NEFUNKČNÝ SNÍMAČ ODTLAČKOV PRSTOV

“Mam problem so snimacom odtlackov prstov, neda sa mi odomknut obrazovka len sa rozsvieti. Tiez sa mi neda zmazat ani jeden odtlacok, ktore som si vytvoril a dokonca ani vytvorit novy. Vzdy mi napise ze to nieje mozne aby som vyskusal znovu. Kde je problem? (Zariadenie: Xiaomi Redmi Note 3)
Ak dokážete nášmu čitateľovi pomôcť, neváhajte a napíšte svoj pohľad do príslušného vlákna AndroidForum.sk.
Nezabudnite! Ak máte nejaký problém s vašim mobilným zariadením, napíšte na www.AndroidForum.sk a my, alebo Android komunita, ktorá naše fórum pravidelne navštevuje, vám pomôže. Pokiaľ ste v mobilných technológiách zbehlí, môžete na našom fóre poradiť iným používateľom. Však viete, ako to býva – ako sa do hory volá, tak sa z nej aj ozýva. Možno aj vy raz budete potrebovať pomoc a nájde sa niekto ochotný, kto vám poradí!
Disqus Comments Loading...