AndroidBazar.sk: Vyberáme zaujímavé čínske zariadenia (38/2018)

Chcete si kúpiť nový smartfón, ale odmietate zaň platiť plnú cenu v obchode alebo vysoké poplatky u operátorov? V tom prípade by vás mohla zaujať ponuka zariadení na AndroidBazar.sk. Už dávno neplatí, že v bazári kúpite len obité, nepoužiteľné smartfóny. Rozhodli sme sa vám to dokázať a tak sme vybrali pre dnešný deň 3 zaujímavé zariadenia! Veríme, že si vyberie každý z vás!

Xiaomi Mi 8

Aktuálna vlajková loď od tejto čínskej spoločnosti ponúka naozaj skvelý pomer ceny a výkonu. Vo vnútri sa skrýva výkonný procesor Snapdragon 845 a 6 GB RAM. Duálny fotoaparát taktiež patrí medzi aktuálnu špičku. Smartfón ponúka bezrámikový dizajn s natiahnutým displejom a výrezom v jeho hornej časti, ktorý nemá problém ani s priamym slnečným žiarením. Konštrukcia je spracovaná príkladne, rám zariadenia je kovový, predná a zadná strana sú sklenené. Nevýhodou môže byť absencia zvýšenej odolnosti voči vode. Za tú cenu však nemôžeme od smartfónu očakávať úplne všetko. Xiaomi Mi 8 si môžete kúpiť pomocou AndroidBazar.sk za sumu 390 €.

OnePlus 6

OnePlus 6 je jedným z najrýchlejších smartfónov súčasnosti. Ponúka procesor Qualcomm Snapdragon 845, ktorý spolupracuje s 8 GB RAM. Príkladné odladenie systému a ľahká používateľská nadstavba sa prejavia na rýchlosti zariadenia, ktorá je priam blesková. OnePlus 6 nesklame ani fotoaprátom. Na zadnej strane ponúkne dva objektívy s rozlíšením 16 a 20 megapixelov. Displej ponúka Full HD+ rozlíšenie, uhlopriečku 6,28″ a nechýba ani diskutovaný výrez v jeho hornej časti. Výrobca nezabudol ani na 3,5 mm audio konektor, skener odtlačkov prstov si našiel svoje miesto na zadnej strane pod fotoaparátom. OnePlus 6 si môžete kúpiť pomocou AndroidBazar.sk za sumu 440 €.

Huawei Y6 2018

Jedná sa o lacnejší, stredne vybavený smartfón, ktorý poslúži menej náročným používateľom. Srdcom zariadenia je procesor Qualcomm Snapdragon 425, ktorý spolupracuje s 2 GB operačnou pamäťou. Displej Huawei Y6 2018 ponúka rozlíšenie 1440 x 720 pixelov, ktoré sa rozprestiera na ploche 5,7″. Vnútorná pamäť činí 16 GB, pričom ju môžete jednoducho rozšíriť pomocou pamäťových kariet microSD až do kapacity 256 GB. Huawei Y6 2018 si môžete kúpiť pomocou AndroidBazar.sk za sumu 130 €.

Neprišli ste na chuť ani jednému zo zariadení, ktoré sme pre vás vybrali? Nevadí! Navštívte náš Android bazár a vyberte si zariadenie podľa svojho gusta. Na výber máme aj niekoľko Android tabletov či šikovné príslušenstvo pre váš Android. Ak máte aj vy zariadenie, ktoré by ste chceli predať, pridajte do Android bazáru nový inzerát!

Náš tip
Xiaomi Mi 8 vs OnePlus 6. Ktorý sa oplatí viac? | DUEL
Náš tip
Test rýchlosti nabíjania: OnePlus 6, Sony Xperia XZ2, Motorola moto z3 play |VIDEO
Disqus Comments Loading...