Android Roka 2011: Prečo hlasovať za Samsung GALAXY Tab 10.1?

Tablet Samsung GALAXY Tab 10.1 ponúka ostrejší displej zobrazujúci v HD kvalite, plnohodnotné surfovanie na internete s podporou technológie Flash, možnosť používať viac aplikácií súčasne či vyššiu rýchlosť s pripojením HSPA. Tým však výpočet predností zďaleka nekončí.

Displej tabletu Samsung GALAXY Tab 10.1 s uhlopriečkou 10,1 “poskytuje vďaka rozlíšeniu 1280 x 800 (WXGA) a hustote 149 ppi perfektne ostrý obraz s najmenšími detailmi. Najnovšia verzia operačného systému Android 3.1 (Honeycomb), čo je systém optimalizovaný pre tablety, robí zo Samsung GALAXY Tabu 10.1 výkonné a rýchle zariadenie. Tablet má tzv. Live Panel, ktorý umožňuje prispôsobenie domovskej obrazovky, aby z nej bolo možné pristupovať k najčastejšie používaným aplikáciám vrátane e-mailu, obrazových galérií, obľúbených webových stránok a informácií zo sociálnych sietí. Požadovaný obsah, ktorý si možno ľubovoľne usporiadať, je neustále aktualizovaný v reálnom čase.

Hnacím motorom tabletu Samsung GALAXY Tab 10.1 je dvojjadrový 1 GHz procesor. Plynule tak zaisťuje chod i niekoľko aplikácií súčasne. Vďaka konektivite HSPA + 21MB/s, Bluetooth 2.1 + EDR a Wi-Fi 802.11 a/​​b/g/n je i surfovanie na internete bezproblémové, vrátane aplikácií vo formáte Flash.

Design tabletu Samsung GALAXY Tab 10.1 maximálne zodpovedá požiadavkám na jehoportabilitu. S hmotnosťou 565 gramov a hrúbkou 8,6 mm je najľahším a najtenším tabletoms veľkou uhlopriečkou na trhu. Jeho mobilitu podporuje tiež energeticky nenáročná pamäť DDR2 a batéria s kapacitou 7 000 mAh. Nielen na cestách možno pomocoupredinštalovanej sady aplikácií Polaris Office zobrazovať, upravovať a vytvárať rôznedokumenty vrátane dokumentov vo formáte PowerPoint, Word a Excel.

Viac informácií nájdete na www.samsung.com/skwww.samsungblog.cz.

Za zariadenia Samsung môžete hlasovať v týchto kategóriách:

Disqus Comments Loading...