Android Auto: V aplikácii máp sa začne objavovať maximálna rýchlosť

Vedomosť o maximálnej povolenej rýchlosti na cestách je pre vodiča motorového vozidla kritická. Občas sa nájdu úseky, v ktorých si nevšimnete značku s povolenou rýchlosťou, preto sa Google rozhodol do Android Auto aplikácie Google Mapy integrovať funkciu, ktorá na displeji ukáže, akú rýchlosť by ste nemali presiahnuť.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Informácia o povolenej rýchlosti

Mobilná aplikácia Google Máp ukazuje maximálnu povolenú rýchlosť už po dobu jedného roka. V režime navigácie sa táto značka objaví ako drobná ikonka v pravom dolnom rohu. Sme tak veľmi radi, že sa presne tá istá funkcia dostáva aj do máp v režime Android Auto. Podľa webu XDA-developers touto vymoženosťou už disponuje viacero používateľov služby.

Máte túto funkciu už aj vy?

Vypúšťanie funkcie sa zdá byť postupné a niektorí používatelia hlásia na Reddite jej prítomnosť, iní zas na ňu iba čakajú. V každom prípade sa očakáva, že ju dostane každé zariadenie v priebehu pár dní až týždňov. Podľa najnovších informácií je známe, že prítomnosť tejto drobnej, avšak praktickej a šikovnej vecičky bola zo začiatku hlásená v USA a v Británii.

Používate Android Auto? Pokiaľ áno, aké sú vaše doterajšie dojmy? Máte informáciu o maximálnej povolenej rýchlosti na displeji už aj vy? Napíšte nám to dolu do diskusie!

Náš tip
Android Auto konečne umožňuje vypnúť zvuk notifikácií

Disqus Comments Loading...