Acer prináša smart hodinky Leap Wear. Poskytnú bohatú nádielku senzorov

Spoločnosť Acer prináša svoje nové inteligentné hodinky so zameraním na fitness funkcie. Nesú názov Acer Leap Wear, ponúknu čip MediaTek MT2523 a špeciálny čip pre snímanie biologických funkcií MT2511. Acer nešpecifikoval druhy senzorov v hodinkách a ani ich počet. Väčšinu fitness funkcií však bude mať na starosti práve spomínaný čip zameraný na snímanie vašich telesných údajov.

Náš tip
Verily Study Watch: Inteligentné hodinky od Google, ktoré dohliadnu na vaše zdravie

Smart hodinky dokážu monitorovať srdcovú frekvenciu, výdrž, stupeň únavy či stresu a tiež vystavenie UV žiareniu. Na jedno nabitie hodinky vydržia tri až päť dní v závislosti od náročnosti používania. Po dizajnovej stránke ponúkajú 42 mm ciferník a 20 mm vymeniteľné remienky. Acer aktuálne ponúka vyhotovenie v tmavomodrej a svetlohnedej farbe.

Hodinky neobsahujú systém Android Wear a tak bude ich ovládanie úzko prepojené s aplikáciou Liquid Life z dielne výrobcu. Prostredníctvom mobilnej aplikácie si môžete nastaviť vaše fitness ciele alebo súťažiť s priateľmi o čo najlepší výsledok. Acer Leap Wear štartujú v Severnej Amerike za cenu približne 149 dolárov, čo predstavuje v prepočte sumu tesne pod 140 eur.

Zdroj: theverge

Disqus Comments Loading...