4ka zníži ceny balíkov TO. Presné ceny sa dozvieme čoskoro

4ka koncom minulého roka priniesla pre nových zákazníkov, ktorí si zakúpili SIM Moja 4ka alebo si preniesli číslo, balíky TO. za polovičné ceny. Teraz sa ale objavujú informácie o tom, že 4ka by mohla prísť s inou akciovou ponukou pre všetkých zákazníkov.Pre MojAndroid.sk to potvrdil zdroj blízky 4ke. Nemalo by ale ísť o predĺženie súčasnej ponuky TO. za polovicu, ako o nej informovali niektoré slovenské médiá.

To, že mobilný operátor pripravuje veľké prekvapenie, potvrdil v našom rozhovore aj Peter Helexa, riaditeľ divízie obchodu a marketingu SWAN Mobile, a. s. Navyše, 4ka by mohla “prekvapujúcu” ponuku predstaviť ešte tento týždeň, čomu nasvedčuje aj to, že na tento piatok naplánovala tlačovú konferenciu.

„Nebudeme komentovať špekulácie, s ktorými v ostatných dňoch prišli niektoré slovenské médiá. 4ka aj naďalej plánuje zotrvať vo svojej pozícii lídra s najvýhodnejšími ponukami pre dátujúcich zákazníkov. Dnes 38% percent našich zákazníkov využíva dátové balíky alebo nové paušály TO., preto chceme podporiť všetkých, ktorí si užívajú dobu dátovú. S akými inováciami, vrátane možnej úpravy cien prídeme, je ešte skoro hovoriť,“ povedal pre MojAndroid.sk hovorca 4ky Tomáš Stupavský. 

O tom, s akými zľavami príde 4ka, sa dozvieme teda až tento piatok. Na tlačovke nebude chýbať ani naša redakcia, takže sa môžete tešiť na informácie z prvej ruky.

Disqus Comments Loading...