4ka ponúka paušály SLOBODA za polovicu. Ako ich získať?

Najmladší slovenský operátor si pre zákazníkov pripravil špeciálny letný výpredaj, ktorý sa vzťahuje na paušály SLOBODA. Akcia platí pre nových aj existujúcich zákazníkov. 4ka o akcii informovala prostredníctvom tlačovej správy.

V období od 14.7. do 31.8.2021 je pre nich pripravená 50 % zľava z poplatku počas letnej akcie SLOBODA ZA POLOVICU. Využiť ju je možné na paušály SLOBODA+ a dátový paušál SLOBODA DÁTA.

Leto máme v plnom prúde, tak prečo si ho ešte nespríjemniť o trošku viac. Viacerí z nás striehnu na letné výpredaje, aby si uchmatli ten svoj pravý vysnívaný letný kúsok a mohli sa s ním popýšiť počas najslnečnejšieho obdobia v roku. My sme sa rozhodli dopriať našim novým ako aj existujúcim zákazníkom rovnaký komfort, až 50% zľavu na SLOBODY+ a  SLOBODU DÁTA, aby si mohli užiť leto plné SLOBODY,  výhodného dátovania a zdieľať  všetky svoje letné aktivity dosýta.

Andrea Čagalová, senior manažérka pre produkt a propozície.   

Ako získať zľavu?

Pre získanie zľavy 50 % na dva mesiace je potrebné v období od 14.7. do 31.8.2021 zakúpiť akýkoľvek tovar v minimálnej výške 20 eur v Smartshopoch v predajnej sieti Digitall alebo uzatvoriť, prípadne v danom období mať aktívnu jednu z fakturovaných služieb SWAN, a to vo výške aspoň 9 eur mesačne.

Zľavu získa nový zákazník, prípadne existujúci zákazník na svoju aktívnu SIM kartu a uplatní sa pri prvom nákupe SLOBODA+ alebo SLOBODA DÁTA (prvých 30 dní) a nasledujúca (ďalších 30 dní), ak si zákazník dobije kredit v požadovanej výške alebo sa mu stiahne suma z platobnej karty. O aktivácii zvýhodnenej ponuky bude informovaný SMS správou.

SLOBODA 100+ SLOBODA 300+ SLOBODA NEKONEČNO+ SLOBODA DÁTA
100 MIN/SMS v SR/EÚ 300 MIN/SMS v SR/EÚ NEOBMEDZENÝ POČET
MIN/SMS v SR/EÚ
0,04 MIN/SMS v SR
11 GB v SR (z toho 3.38 GB v EÚ) 16 GB v SR (z toho 3.38 GB v EÚ) NEOBEMEDZENÝ OBJEM v SR (z toho 3.38 GB v EÚ) NEOBEMEDZENÝ OBJEM v SR
Pôvodná cena:
10 Eur/30 dníNová cena:
5 Eur/30 dní
až na 2 mesiace
Pôvodná cena:
14 Eur/30 dníNová cena:
7 Eur/30 dní
až na 2 mesiace
Pôvodná cena:
22 Eur/30 dníNová cena:
11 Eur/30 dní
až na 2 mesiace
Pôvodná cena:
14 Eur/30 dníNová cena:
7 Eur/30 dní
až na 2 mesiace

Zľavu je možné získať v kamenných predajniach SWAN CENTRUM alebo v Smartshopoch v predajnej sieti Digitall. Viac informácií o akcii nájdete na stránkach operátora.

Náš tip
Letné akcie alebo čo si pre nás operátori pripravili na leto
Disqus Comments Loading...