365.bank budúci týždeň predstaví platby hodinkami

Minulý rok sme zaznamenali rapídne zvýšený záujem Slovákov o bezkontaktné mobilné platby v obchodoch. Vďačíme za to príchodu služby Google Pay na Slovensko, ktorú si v priebehu posledných mesiacov osvojili už takmer všetky slovenské banky, resp. niektoré ponúkajú svoje vlastné riešenie. V tomto duchu sa nesú aj ďalšie novinky z bankového sektoru, ktoré očakávame v najbližšej dobe. Už čoskoro očakávame príchod služby Apple Pay na Slovensko a zdá sa, že ďalšie banky umožnia platby hodinkami. Avizuje to aj 365.bank.

Banka predstaví platby hodinkami

Tá nás pozvala na tlačovú konferenciu, ktorá sa uskutoční už budúci štvrtok, 25. apríla. V pozvánke sa doslova hovorí:

“pomaly sa končí doba, kedy sme hodinkami sledovali len čas. A prichádza čas, kedy budeme môcť hodinkami aj zaplatiť”

Práve na tlačovej konferencii sa máme dozvedieť bližšie informácie o tejto záhadnej pozvánke. Je však veľmi pravdepodobné, že 365.bank predstaví vlastné riešenie platby hodinkami v obchodoch. Vzhľadom na to, že Apple Pay u nás ešte stále nie je dostupný, je veľmi pravdepodobné, že pôjde o službu viazanú na iné hodinky ako Apple Watch, a tak túto novinku s najväčšou pravdepodobnosťou ocenia aj používatelia Android zariadení.

Detaily už čoskoro

Všetko dôležité sa ale dozvieme už o týždeň. 365.bank sa od svojho vstupu na trh profiluje ako mobile-first banka, ktorá prináša inovatívne riešenia zamerané práve na mobilné technológie. Je preto logické, že v tomto duchu bude aj naďalej pokračovať a platby hodinkami by boli určite zaujímavou funkciou, ktorú ocení široké spektrum používateľov. Všetky detaily nájdete na našom webe už budúci štvrtok.

Verzia: 4.7.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.7.3
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...