MojAndroid

HTC predstavilo nový HTC One (M8) ešte len minulý týždeň a hoci sa tak stalo celý mesiac po odhalení Samsungu Galaxy S5 a Sony Xperie Z2, na pulty obchodov sa dostal ako prvý. Za to patrí spoločnosti veľká pochvala a pravdepodobne si tak napraví pokazené renomé z minulého roka, kedy nedokázalo svoju vlajkovú loď dodať v dostatočných množstvách ani niekoľko mesiacov po jej predstavení. HTC One (M8) sa ešte v deň predstavenia začal predávať vo Veľkej Británii a v domovskej krajine výrobcu, na Taiwane. Práve tu má byť záujem o zariadenie taký veľký, že HTC ho do obchodov nestíha dodávať.

Žiaľ, oficiálne čísla zatiaľ nie sú k dispozícii a tak nevieme, či je nedostatok kusov spôsobený skutočne veľkým záujmom,  alebo len HTC nestihlo do obchodov dodať dostatok kusov. Podobné problémy sa mimo Taiwanu zatiaľ neobjavili. Americký operátor Verizon, ktorý ako jediný v USA smartfón predáva, problémy s dodávkami nemá. Oficiálne sa má nový HTC One (M8) začať predávať v Európe v priebehu apríla. Presný dátum dostupnosti a oficiálnu cenu na Slovensku zatiaľ nepoznáme.

Náš tip
SÚŤAŽ: Vyhrajte nový HTC One (M8)

Náš tip
HTC One (M8) vs. Samsung Galaxy S5 vs. Sony Xperia Z2: Porovnanie parametrov

Zdroj: phonearena

31.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+