MojAndroid

Ak ste unavení od všetkých FPS strieľačiek, tower defense hier alebo automobilových pretekov a hľadáte niečo nové, máme pre vás tip na novú hru Bardbarian. V titule sa zoznámite s hrdinským barbarom, ktorého sekera sa premenila na zázračný hudobný nástroj, s ktorým ovláda iných spolubojovníkov s cieľom zachrániť svoju rodnú dedinu od ohavných príšer. Hra ponúka zaujímavý koncept, skvelú zábavu a množstvo vnútroherného obsahu.

Brada v jedno ráno zobudia obyvatelia dediny a prosia ho o pomoc pri jej obrane. Brad si v kľude umyje zuby, vykoná rannú potrebu, zoberie svoju sekeru a vyštartuje do boja. V samotnej hre ovládate hrdinu tradične virtuálnym joystickom a špeciálne schopnosti aktivujete tlačidlami na obrazovke. Čím sa hra odlišuje, je spôsob boja. Hrdina totižto nebojuje, povoláva len ďalšie jednotky s pomocou svojej hudby. Dostupný je lukostrelec, výtržník a čierny mág. Dálšie sa odomknú počas hry. Tieto postavy vyvolávate len za tzv. “music note” body, ktoré sa doplňujú automaticky. Nepriatelia prichádzajú z pravej strany obrazovky a snažia sa dostať k dedinskému šperku a zničiť ho. Ak sa im to podarí, hra skončila, čo platí samozrejme aj ak zomriete. V hre môžete vylepšovať svoje vojsko, hrdinove špeciálne schopnosti alebo niektoré aspekty dediny.

Bardbarian, Android hry, Google Play 2 Bardbarian, Android hry, Google Play Bardbarian, Android hry, Google Play

Hra je pomerne náročná, budete sa musieť vyhýbať strelám nepriateľom a pobehovať po ploche ako zbláznení. Istou negatívou je, že ak zomriete, začnete úplne odznova. Hra totižto neukladá postup až do bodu, kým nezničíte jedného z bossov. Aj napriek tomu sa jedná o skvelý titul, s ktorým si užijete veľa zábavy. V Google Play je dostupný zadarmo a obsahuje vnútroherné nákupy.

Verzia: 1.4.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.4.6
Aktuálna cena: Zdarma

21.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+