MojAndroid

Spoločnosť Samsung je známa svojimi reklamnými videami, kde si berie na mušku konkurenčné zariadenia a vyzdvihuje svoje riešenia nad ostatnými. V novej reklame na aktuálnu high-end triedu tabletov Galaxy Tab Pro sa konkrétne zameral na všetky strany a vrhá tieň na iPad od Applu, Surface od Microsoftu či Kindle od Amazonu.

Náš tip
RECENZIA | Samsung Galaxy TabPRO 8.4

http://www.youtube.com/watch?v=6nFe_SWcq4Q

Samsung vyzdvihuje svoje najnovšie tablety ako orientované pre biznis a dokážu vykonávať úkony, ktoré konkurencia jednoducho nie je schopná. Konkrétne sa v prípade iPadu zameral na neschopnosť využívať miltitasking, teda vykonávať dve veci súčasne na rozdelenej obrazovke. Čo sa týka Surface tabletov, v tomto prípade si robí srandu z toho, že takéto zariadenie nie je možné nazývať ani tabletom, keď má klávesnicu, myš a dokovaciu stanicu s batériou. A o Kindle hovorí, že dokáže len zobrazovať knihy. Čo si ako používatelia myslíte o týchto výhradách ?

20.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+