MojAndroid

Prinášame vám skvelý tip na Android hru Shiva: The Time Bender z kategórie nekonečných behačiek, v ktorej ovládate svalnatého hrdinu so vznešeným cieľom zachrániť celý vesmír. Titul ponúka výbornú grafiku či hrateľnosť a k tradičnej nekonečnej behačke pridáva akčné prvky boja, možnosť vrátiť späť čas a vyhnúť sa smrti alebo tiež súboje s náročnými nepriateľmi v štýle Fruit Ninja.

Hrdina menom Shiva behá v hre naprieč rôznymi dimenziami a očisťuje ich od všetkého zla, ktoré mu príde do cesty. Ako som už spomínal, jednou zo zaujímavostí je možnosť vrátiť späť čas a vyhnúť sa zničeniu nepriateľom alebo pádom z výšky. To je možné vďaka zelenému tlačidlu v spodnej časti obrazovky no dávajte pozor, pretože cestovanie v čase je obmedzené. Ďalšie ovládacie prvky sú jednoduché, dotykom ľavej časti hrdina skáče a dotykom pravej časti ovláda zbraň. Stláčanie displeja na pravej strane však nie je práve pohodlné, vo väčšine prípadov vám bude prst zavadzať.

Shiva1 The Time Bender Shiva The Time Bender

Hra sa zdá na prvý pohľad jednoduchá, no opak je pravdou. Vyžaduje perfektné načasovanie a reakcie zo strany hráča a jednotlivé úlohy, ktoré plníte, sa časom stávajú ťažkými. Ak to spojíme s rozsiahlym množstvom vylepšení, zbraní a vybavenia, získame slušnú hru, ktorá vás na nejaký čas odtrhne od reality. Titul Shiva: The Time Bender vám teda určite odporúčame vyskúšať, v dlhých daždivých dňoch vám určite padne vhod. Stiahnuť si ho môžete napríklad prostredníctvom nášho widgetu nižšie.

20.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+