MojAndroid

Spoločnosť Sygic uvoľnila novú verziu aplikácie Speedometer by Sygic. Používatelia môžu spustiť aplikáciu už aj v slovenskom jazyku. Okrem lokálneho jazyka prináša verzia 1.5 aj knihu jázd (doteraz dostupná len pre iOS) pre operačný systém Android a Windows Phone.

Aplikácia Speedometer je databázou takmer všetkých statických radarov a policajných kamier vo vašom okolí. Nachádza sa v nej zmienka o viac ako 55 000 radaroch po celom svete, pričom vás počas šoférovania aplikácia upozorní aj na kameru, ktorá by vás mohla nasnímať pri jazde na červenú. Výbornou funkciou je tiež GPS tachometer, pomocou ktorého môžete sledovať svoju aktuálnu rýchlosť a nastaviť si alarm v prípade, že maximálne povolenú rýchlosť prekročíte. Sociálny aspekt aplikácie vám umožňuje nahlasovať hliadky a mobilné radary, takže ste členom komunity šoférov, ktorí si navzájom pomáhajú.

Aplikácia bola predstavená vo februári tohto roka. Za niekoľko týždňov si získala viac ako 100 000 používateľov na celom svete. Dostupná je pre operačný systém Android, iOSWindows Phone.

Verzia: 3.9
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.9
Aktuálna cena: Zdarma

19.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+