MojAndroid

Samsung pripravuje nový smartfón, ktorý bude spadať do najlacnejšej cenovej kategórie. Poháňať ho má najnovšia verzia operačného systému Android 4.4 KitKat, ktorá by mala bezproblémovo fungovať aj na menej výkonnom hardvéri.

Smartfón s označením Samsung G310 má poháňať dvojjadrový Cortex-A9 procesor s taktom 1,2 GHz od Broadcom. Displej má veľkosť 4 palce a rozlíšenie 480 x 800 px. K dispozícii by mal byť model podporujúci Dual SIM, ale aj Wi-Fi b/g/n (2.4GHz), Bluetooth 4.0 + LE a NFC. Batéria bude mať kapacitu 1500 mAh a bude vsadená do zariadenia s proporciami 121 x 62.7 mm. Zatiaľ nie je známe, ako veľkú RAM sa Samsung rozhodne v smartfóne ponúknuť. Pre zachovanie nízkej cenovky to však určite nebude viac ako 1 GB.

Zdroj: gsmarena

18.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+