MojAndroid

Po tom, ako Google sprístupnil SDK pre svoje streamovacie zariadenie Chromecast, na obchode Play sa začali objavovať desiatky aplikácií, ktoré ho podporujú. Nájsť ich je však pre používateľov častokrát neľahká úloha. Aj preto určite ocenia novú aplikáciu Cast Store, ktorej názov už napovedá, na čo bude určená.

Cast Store je akýmsi obchodom, ktorý agreguje aplikácie kompatibilné s Chromecastom. Google síce niektoré aplikácie veľkých firiem ponúka na vlastnej stránke, no pre menších vývojárov sa tu miesto nenašlo. Ich aplikácie však nájdete v Cast Store, ktorý okrem odkazov na inštaláciu z Google Play zobrazuje aj recenzie a hodnotenia aplikácií. Tieto je možné zoradiť podľa dátumu pridania, hodnotenia používateľov, či názvu. Aplikácie a hry sú rozdelené do niekoľkých kategórií, takže ľahšie nájdete tie, ktoré skutočne potrebujete a hľadáte. Navyše, obľúbené aplikácie môžete označiť hviezdičkou a nechať ich tak zobraziť v zozname favoritov.

caststore_3 caststore_2 cast store

Aplikácia je zadarmo dostupná na obchode Play a určite ju odporúčame nainštalovať každému kto vlastní Chromecast. Stiahnuť si ju môžete pomocou nášho widgetu.

Verzia: 1.0.20-v16
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.20-v16
Aktuálna cena: Zdarma

18.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+