MojAndroid

Samsung v Číne potichu certifikuje druhú verziu smartfónu Samsung Galaxy Beam. Model, ktorý sa vo svete preslávil ako prvý smartfón s integrovaným projektorom sa dočká svojho druhého pokračovania, ktoré však parametrovo neprinesie nič nové. Zmenou bude iba vylepšený projektor, aj keď nevieme, aké konkrétne parametre ponúkne.

Náš tip
Recenzia | Samsung Galaxy Beam – Android s vlastným projektorom

samsung-galaxy-beam-2-2 samsung-galaxy-beam-2-1

Zariadenie prešlo v Číne certifikáciou TENAA (ekvivalent celosvetovému FCC) a na internet uniklo aj niekoľko fotografií tohto smartfónu. Ten oproti predošlej verzii prinesie telo s menšou hrúbkou a modernejším dizajnom. Srdcom ostane aj naďalej 2-jadrový procesor a 1 GB RAM, ktoré budú dopĺňať 4,66-palcový displej s WVGA rozlíšením 800×480 pixelov. Chýbať nebude ani 5 Mpix fotoaparát a slot na microSD karty, ktoré budú súčasťou tela s rozmermi 134,5 x 70 x 11,7 mm a hmotnosťou 165 gramov. Projektor, ktorý v pôvodnej verzii zariadenia ponúkal rozlíšenie 640 x 360 bodov by sa mal dočkať vylepšenia, no detaily sa v certifikáte zariadenia nenachádzajú. Všetci priaznivci filmov a seriálov na cestách si tak musia počkať na oficiálne predstavenie tohto smartfónu, ktoré by sa malo konať v nasledujúcich mesiacoch.

Zdroj: SamMobile

17.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+