MojAndroid

Svoju kreativitu môžete použiť v novej aplikácii PicPac, ktorá používateľom Androidu prináša možnosť vytvárať stop motion a time lapse videá. Vašej kreativite sa pri používaní aplikácie medze nekladú a o originalite vytvorených videí rozhodujete len vy. Použitie PicPac je jednoduché a rýchle.

Aplikácia funguje na jednoduchom princípe, kedy z videa vyberie snímky s rýchlosťou, ktorú si sami nastavíte. Následne zvolíte snímky, z ktorých bude výsledne video poskladané. Pridať môžete hudbu alebo vlastnú nahrávku, či zvoliť dĺžku trvania jedného statického snímku. Svoje výtvory môžete zdieľať na sociálnych sieťach alebo Youtube.

picpac picpac_2 picpac_3

K dispozícii je aj funkcia Time Lapse, ktorá vytvorí videá zostavené z fotografií odfotených v pravidelných intervaloch – napríklad každé 2 sekundy. Samozrejme, dĺžku medzi jednotlivými snímkami môžete nastaviť, a to v rozmedzí od 2 sekúnd do 5 minút. Využiť môžete aj zablokovanie autofokusu, ktoré zabezpečí, že snímky budú zaostrené vždy len na vybraný objekt.

picpac_5 picpac_7 picpac_8

Aplikácia PicPac je na obchode Play dostupná zadarmo, no všetky jej funkcie nájdete až v PRO verzii, ktorú kúpite za 1,30€. Vo free verzii nemôžete napríklad vytvárať videá vo vyššom ako 240p rozlíšení, duplikovať a spájať projekty, prehodiť poradie vybraných snímkov, či zmeniť ich poradie.

Verzia: 1.53
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.53
Aktuálna cena: Zdarma

17.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+