MojAndroid

Zdá sa, že predstavenie novej vlajkovej lode HTC, ktoré sa udeje 25. marca v Londýne, už neprinesie prakticky žiadne zásadné prekvapenie, čo sa výzoru a dizajnu telefónu týka. Doteraz uniklo niekoľko renderov a dnes sme sa zo známeho zdroja @evleaks dočkali ďalšieho. Telefón, ktorý sa vraj bude nazývať The All New One, je na ňom zobrazený v svetlo striebornej farbe, s logom amerického operátora AT&T na zadnej strane.

Náš tip
Nové HTC M8 sa má nazývať The All New One, unikol nový render [doplnené]

HTC The All New One strieborný

Potvrdzuje sa tak, že nová vlajková loď bude mať zaoblenejšie hrany a dva fotoaparáty na zadnej strane. Menej potešiteľnou skutočnosťou je logo HTC na prednej strane, ktoré zaberá cenný priestor a mnohým používateľom asi nebudú vyhovovať ani sofvérové tlačidlá. Viac sa dozvieme na predstavení v Londýne, kde nebude chýbať ani naša redakcia, takže vám prinesieme dojmy priamo z prvej ruky.

Doplnené 1.3. 2014: Objavili sa ďalšie obrázky,. Nové HTC je na nich zobrazené v tmavošedej verzii.

HTC-All-New-One-M8-Verizon-1

 

Náš tip
VIDEO | Upútavka od HTC nás láka na nový HTC One a jeho reproduktory Boomsound

Zdroj: androidpolice.com

28.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+