MojAndroid

S blížiacim sa predstavením novej vlajkovej lode HTC sa rozmáhajú aj úvahy o tom, ako by sa tento nový prístroj mal volať. Uvažovalo sa o názve HTC One+, tu by však taiwanský výrobca mohol naraziť na právny problém, keďže prakticky totožnú ochrannú známku vlastní Pete Lau, bývalý predstaviteľ spoločnosti Oppo, ktorý teraz prevádzkuje startup OnePlus, zameraný na smartfóny. Ak v HTC takéto pomenovanie prípadne aj zvažovali, zrejme ich odradila Lauova reakcia, ktorý na svojej Google+ stránke vyhlásil, že svoje zákonné práva na toto označenie bude brániť.

HTC The All New One

Známy zdroj hodnoverných únikov, twitterový účet @evleaks, dnes v tejto súvislosti uviedol, že v HTC z tohto dôvodu upustili od označenia One+ a nový model bude mať dosť krkolomný názov “The All New One”. Napriek všetkému dúfame, že sa jedná len o pracovný názov a do predstavenia telefónu ho spoločnosť ešte prehodnotí. Na trh by sa nová vlajková loď mala dostať v troch farebných verziách – šedej, striebornej a zlatej.

Náš tip
HTC predstaví nový One 25. marca

Aktuálne @evleaks zverejnil ďalší render nového HTC v slušivej zlatej farbe. V porovnaní s predchádzajúcimi rendermi na ňom môžeme pozorovať hlavne o niečo viac zaoblené hrany zariadenia. Ako sa vám páči The All New One v tomto variante?

Doplnené: Pribudol ďalší render telefónu v šedej a striebornej farbe.

m8greya

Bg6Yl2bCEAAG-Zl

Zdroj: phandroid.com, twitter.com

19.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+