MojAndroid

Spoločnosť HTC začala rozosielať pozvánky na tlačovú konferenciu, kde predstaví novú vlajkovú loď pre rok 2014. Podobne ako to bolo v prípade prvej generácie HTC One, udalosť sa bude konať súčasne v Londýne aj New Yorku a to 25.marca 2014. Informoval o tom portál The Verge.

Hoci sa stále presne nevie ako bude nový One alias HTC M8 vyzerať, nespočetné množstvo únikov informácií či dokonca fotografii naznačujú zmenu vo farebnom prevedení a na prednej strane sa má objaviť väčší displej s menším rámikom. Ďalšie zmeny sa týkajú zadnej strany, kde má pribudnúť duálny LED blesk a lepší fotoaparát. Informácie kolujú aj o prítomnosti softvérových tlačidiel, hoci táto zmena je veľmi diskutabilná. Tajomstvom zostáva aj názov produktu, pod ktorým bude vystupovať na trhu. Zrejme k zmene nedôjde a vlajková loď bude vystupovať pod rovnakým názvom. Ak vás zaujíma, ako by mohol smartfón vyzerať na základe všetkých únikov, odporúčame vám článok, na ktorý odkazuje TIP.

Náš tip
Nový render HTC M8 spája všetky známe fakty do jedného obrázka

htc pozvanka predstavenie one

 

Zdroj: The Verge

18.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+