MojAndroid

Už viac ako 15 rokov koluje názov Colin McRae Rally medzi hráčmi pretekárskych hier. Ide o legendu vo svojej kategórii, ktorá sa po niekoľkých verziách pre PlayStation a PC dočkala aj verzie pre Android. Mobilné spracovanie síce ponúka menej levelov a áut, no aj tak stojí za to.

colin-mcrae-rally-1

colin-mcrae-rally-2 colin-mcrae-rally-3

V hre Colin McRae Rally máte k dispozícii 4 autá – Ford Focus, Lancia Stratos, Mitsubishi Evo VI a Subaru WRX STi, ktoré môžete prehnať iba 3 traťami – Austrália, Grécko a Korzika. Na všetkých z týchto tratí však na vás čakajú herné módy Championship, Single Rally a Single Stage, ktorými sa budete musieť postupne prebojovať. V celkovom meradle tak na vás čaká dostatok zábavy, za ktorú si ale budete musieť priplatiť.

Colin McRae Rally je v Obchode Play totižto dostupné za sumu až 4,49€, čo nie je za hru s takým obsahom vôbec málo. Názov hry však napovedá o jej kvalitách a fanúšikovia tejto hernej série sa dajú určite zlákať. Pre nich je určený aj widget nižšie.

22.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+