MojAndroid

Počet Android hier v Obchode Play sa každým dňom zvyšuje, a preto sme sa rozhodli, že vám prinesieme výber najlepších titulov z každej kategórie. Podobné výbery TOP 5 Android hry publikujeme pravidelných intervaloch. Už ste si mohli pozrieť tipy z kategórií Arkády a akčné hryHádanky a hlavolamyŠportové hryJednoduché hryKarty a kasíno alebo Preteky. Dnes pokračujeme s druhou časťou z kategórie Hádanky a hlavolamy.

TOP-5-ANDROID-HRY-GIF

Compulsive

V kategórii Hádanky a hlavolamy v tomto mesiaci začneme hrou Compulsive, v ktorej máte za úlohu farebne usporiadať rozhádzané bloky na obrazovke v časovom intervale a získať čo najvyššie skóre. Hra je ešte zábavnejšia, ak sa prihlásite prostredníctvom Google+ a súperíte s piateľmi v rebríčku. K dispozícií dva režimy – Arcade, kde súperíte v časovo obmedzenej hre alebo Strategy, kde máte k dispozícii len 30 strategických ťahov. Hra ponúka okrem skvelej zábavy aj výborne spracované grafické prostredie. V obchode Google Play si ju môžete stiahnuť zadarmo.

Verzia: 4.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.0.1
Aktuálna cena: Zdarma

Shoot Bubble Deluxe

Medzi puzzle hrami majú veľké zastúpenie hry nazývané “bubble shooter” a medzi tie najlepšie a najpopulárnejšie na Androide sa radí Shoot Bubble Deluxe o štúdia City Games LLC. Ako už iste viete, úlohou je strieľať farebné bubliny na usporiadanie bublín na druhej strane obrazovky. Spojenie troch a viac bublín rovnakej farby spôsobí ich pád, pričom dopracovať sa musíte k čistej hracej ploche. Hoci grafická stránka hry nie je práve najlepšia vzhľadom na dnešné štandardy, no jednotlivé úrovne sú výborne vyvážené. Hra je opäť dostupná v obchode s aplikáciami zadarmo.

Verzia: 4.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.2
Aktuálna cena: Zdarma

Jelly Splash

Jelly Splash je vynikajúcim titulom od vývojárov Wooga a ponúka výbornú grafiku a používateľské prostredie. V hre bude vašou úlohou pospájať na hracej ploche čo najväčší počeť želatín rovnakej farby, za čo získavate body. V každej zo 100 úrovní budete musieť prekročiť určitú hranicu bodov, aby ste mohli pokračovať do vyššej a ťažšej úrovne. Neskôr budete plniť rôzne úlohy a vaše ťahy budú obmedzené. Samozrejmosťou je aj rebríček, kde môžete súperiť so svojimi priateľmi. Hra si doposiaľ našla milióny fanúšikov, takže ak ste ju ešte nevyskúšali, stiahnite si ju zadarmo z obchode Google Play.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Alchemy

Alchcemy je neprekonateľná zábavka, ktorá vás úplne pohltí aj napriek svojej jednoduchosti. Na začiatku budete mať dostupné 4 elementy – oheň, vodu, vzduch a zem. Vašou úlohou je kombinovať tieto elementy a získať čo najviac nových prvkov, pričom v hre ich je ich až cez 300. Môžete vytvoriť napríklad pivo, život, elektrinu, kovy alebo aj upírov. Ako ďaleko sa v hre dostanete záleží len na vašom dôvtipe a logickom uvažovaní. Je to skvelá hra, kde si precvičíte aj pamäť pri ukladaní mnohých kombinácií do pamäti.

One touch Drawing

One touch Drawing tradičná a veľmi známa puzzle hra, v ktorej musíte nakresliť tvary na obrazovke jedným ťahom bez toho aby ste prešli po tej istej ceste. Neskôr sa však situácia skomplikuje vzormi s farebnými čiarami, ktoré je potrebné prejsť viac krát a objavia sa tiež šípky, ktoré indikujú sme ťahu. Hra obsahuje desiatky levelov, na ktorých si poriadne potrápite svoje hlavy. One touch Drawing je zadarmo dostupný v Google Play.

Pravidelný seriál TOP 5 Android hier je rozdelený do kategórií a jeho cieľom je priniesť vám každý týždeň skvelé tipy na Android hry. Ak poznáte iné hry z kategórie Hádanky a hlavolamy s ktorými sa chcete podeliť, určite nám dajte vedieť nižšie v komentároch alebo nám pošli tip na email.

21.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+