MojAndroid

Počet Android hier v Obchode Play sa každým dňom zvyšuje, a preto sme sa rozhodli, že vám prinesieme výber skvelých titulov z každej kategórie. Podobné výbery TOP 5 Android hry plánujeme publikovať v pravidelných intervaloch. Prvou kategóriou, ktorú sme vám predstavili boli Arkády a akčné hry, nasledovali Hádanky a hlavolamy a Športové hryDnes pokračujeme s ďalšou veľmi populárnou témou Jednoduché hry, ktoré sú obľúbené vo voľných chvíľach.

TOP-5-ANDROID-HRY-GIF

 

DUMB WAYS TO DIE

Možno ste niekedy počuli o populárnom hudobnom videu Dumb Ways to Die. Vďaka vtipnému až bizarnému charakteru sa stalo veľmi rýchlo populárnym na Youtube. Na základe tohto nápadu sa neskôr objavila hra na systéme iOS a potom aj pre Android. Je koncipovaná vo forme niekoľkých mini hier, kde úlohou hráča je v časovom limite zabrániť smrti postavičiek, ktoré riskujú svoj život pri rôznych príležitostiach.

FLIGHT CONTROL

Flight Control je vynikajúca hra s jednoduchým nápadom. Vašou úlohou bude smerovať rôzne letecké dopravné prostriedky na pristávaciu plochu. Pomocou dotykových gest vytvoríte dráhu letu, pričom si musíte dávať pozor na ostatné stroje, aby nevznikla letecká katastrofa. Táto hra patrí medzi veľmi populárne tituly, takže ak ju ešte nepoznáte rozhodne si ju nenechajte ujsť.

FLYING PENGUIN

Opäť veľmi jednoduchá hra Flying Penguin prináša skvelú zábavku pre voľné chvíle. V hre ovládate tučniaka, ktorý sa snaží utiecť pred ľadovým medveďom. Ovládanie je veľmi jednoduché a zvládne ho naozaj každý. V obchode Google Play si titul môžete stiahnuť zadarmo napríklad prostredníctvom nášho widgetu.

AVICII GRAVITY

Ak patríte medzi fanúšikov hudobnej tvorby švédskeho producenta a DJ známeho pod menom Avicii, určite vás tento titul nadchne. V hre ovládate akési plavidlo a získavate body tým, že v určitom poradí zbierate predmety rôznych farieb. Vaša úspešnosť bude dynamicky meniť spôsob, ako sú jeho skladby hrané. Prostredníctvom aplikácie si môžete dokonca zakúpiť jednotlivé sklady.

TOTAL CONQUEST

Pre fanúšikov stratégií tu máme jeden tip na aktuálnu novinku od Gameloftu – Total Conquest. Hra ponúka výbornú grafiku a zaujímavé herné prvky a má všetky predpoklady stať sa úspešnou v obchode Google Play. Úlohou hráčov je, ako aj v ostatných strategických tituloch, budovať vlastnú provinciu a brániť ju pred útokom pomocou obranných veží, rôznych pascí, mestských múrov alebo vlastným vojskom.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

 

Pravidelný seriál TOP 5 Android hier je rozdelený do kategórií a jeho cieľom je priniesť vám každý týždeň skvelé tipy na Android hry. Ak poznáte iné hry z kategórie Jednoduché hry, s ktorými sa chcete podeliť, určite nám dajte vedieť nižšie v komentároch alebo nám pošli tip na email.

29.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+