MojAndroid

Orange pridáva nový spôsob, akým je možné dobíjať predplatenú kartu Šikovná Prima, alebo kartu s akýmkoľvek iným Prima profilom. Po novom si ju zákazníci budú môcť dobiť už aj na Facebooku. Stačí navštíviť Facebook stránku Orangeu, zadať číslo, sumu dobitia (7-60 eur, zákazník dostane aj bonus vo výške 3% dobitej sumy) a spôsob platby. Platbu je možné uskutočniť cez internet banking vybraných slovenských bánk (Tatra banka, OTP Banka, Slovenská sporiteľňa, VÚB a ČSOB). O navýšení kreditu budú zákazníci do niekoľkých minút informovaní SMS správou.

Orange Prima Facebook dobíjanie

Aj týmto spôsobom obnovy kreditu zákazníci môžu získať odmeny za dobitie kreditu, a to vo forme neobmedzených SMS/MMS správ v sieti Orange, nekonečných víkendových volaní v sieti Orange alebo 150 MB dát Internetu v mobile až na 30 dní. Stačí si obnoviť kredit do 30 dní od posledného dobitia sumou aspoň 10 €.

Čo je Šikovná Prima?

Šikovná Prima je predplatená karta pre zákazníkov Orangeu, s ktorou platia len za to, čo prevolajú, pričom cena za minútu hovoru v rámci SR sa im automaticky znižuje z 12 na 9 centov. Klesajúca cena sa aplikuje aj na Internet v mobile, pričom za spotrebované dáta zaplatí zákazník najviac 15 eur, čo zodpovedá 690 MB. Cena SMS a MMS na Slovensku, do EÚ, USA a Kanady je 0,06 eur, minúta hovoru do EU, USA a Kanady stoji 0,12 eur.

Náš tip
Orange uvádza predplatenú kartu Šikovná Prima s klesajúcou tarifou a bonusmi za výšku spotreby

Zdroj: tlačová správa Orange

21.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+