MojAndroid

Spoločnosť Oral B je dlhodobo ťahúňom nových technológií medzi výrobcami zubných kefiek. Už v roku 2007 predstavili inteligentnú zubnú kefku s monitorom, ktorý vám napovedal, či sú vaše zuby dostatočne čisté. Tento rok si pre nás Oral B pripravil opäť niečo nové. Ide o inteligentnú zubnú kefku s podporou pre Bluetooth 4.0, ktorá vám povie, ktoré časti zubov si máte čistiť dlhšie, aby ste nemali zubný kameň alebo iné problémy.

Oral B zubna kefka

Náš tip
Zubná kefka od Kolibree spraví z bežného čistenia zubov zábavu [CES 2014]

Kefke to umožní špeciálny softvér naprogramovaný ruka-v-ruke s renomovanými zubármi. Priamo pri čistení zubov vám podporná aplikácia na vašom smartfóne ukáže, ktorú časť zubov si musíte umyť dôkladnejšie alebo ju musíte umývať dlhšie, aby ste sa vyhli akýmkoľvek zdravotným problémom. V aplikácii uvidíte stav čistenia vašich zubov v reálnom čase a titul vás môže upozorniť aj na to, ak na uby prílišne pri čistení tlačíte. To však určite nie je všetko a táto inteligentná zubná kefka nás prekvapí aj ďalšími svojimi funkciami. O nich sa však dozvieme až po MWC 2014 v Barcelone, kde bude predstavená. Cena by sa mala predbežne pohybovať na úrovni okolo 220€.

http://www.youtube.com/watch?v=YgyBBGPZodg

Zdroj: SlashGear

21.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+