MojAndroid

Spoločnosť Kolibree predstavila nové zariadenie v podobe inteligentnej zubnej kefky, ktorá spolupracuje so zariadeniami s operačným systémom Android. Umývanie zubov sa tak môže razom stať zábavnejšie a interaktívnejšie. Novú kefku by mohli oceniť najmä rodičia detí, ktoré na ústnu hygienu častokrát veľmi nedbajú. Smart kefka od Kolibree by to mohla zmeniť.

kolibree-android-toothbrush-640x359

Pomocou kefky budete môcť jednoducho sledovať, ako často a dlho si vy alebo vaše deti umývate zuby, alebo to, kde si ich čistíte a kde naopak nie. Pomocou nej taktiež môžete jednoducho zistiť, či sú vaše návyky pri umývaní zubov správne alebo nie. Informuje o vašich pohyboch, ale aj o tlaku, ktorý na kefku vyvíjate. Všetky údaje sa synchronizujú s android aplikáciou prostredníctvom Bluetooth. Priamo v aplikácií sú zobrazené v prehľadných grafoch a porovnať ich môžete aj s inými používateľmi, napríklad s vašimi súrodencami. Samozrejmosťou sú potom rôzne badge a ocenenia, ktoré majú inšpirovať k ešte lepším výsledkom. Čistenie zubov sa tak stáva akousi hrou, ktorú ocenia práve tí najmenší.

kolibree

Zubná kefka od Kolibree zatiaľ nie je k dispozícii a nemôžete si ju ani predobjednať. Spoločnosť sa bude snažiť potrebné financie získať na Kickstarteri. Vlastný projekt na tomto portáli spustí už o niekoľko dní.

MôjAndroid.sk vám prináša všetky Android novinky z CES 2014.

Zdroj: phandroid

7.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+