MojAndroid

Huawei počas minulého roka predstavil niekoľko zaujímavých modelov, z ktorých môžeme spomenúť napríklad Ascend P6, ktorý zaujal skutočne elegantným a príťažlivým dizajnom. V podobnom duchu sa má niesť aj jedna z očakávaných noviniek, Ascend P7, ktorého by sme sa mohli dočkať už na MWC v Barcelone. Nedávno sa objavila prvá fotografia, ktorá ukazovala údajný zadný kryt tohto zariadenia, dnes tu máme tri ďalšie fotografie a jeden render.

huawei-ascend-p7-render

Podľa neho by Huawei mal ponúkať Ascend P7 v niekoľkých farebných variantoch, okrem čiernej a bielej (resp. striebornej), aj v ružovej a dnes tak módnej zlatej. Render sa však celkom nezhoduje s fotografiou zadného krytu, ktorá sa objavila prednedávnom, chýba na ňom vertikálny otvor, pod ktorým mal byť zrejme umiestnený reproduktor. Naopak, na opačnej strane pribudli tri piny a na renderi môžeme tiež vidieť duálny LED blesk.

Tri ďalšie fotografie majú ešte menšiu výpovednú hodnotu než render a nie sú na nich vidieť prakticky žiadne detaily, len smartfón ukrytý v akomsi flip puzdre. Nemôžeme si teda urobiť urobiť obraz o skutočnom dizajne zariadenia a hodnovernosť takýchto fotografií je skutočne sporná.

Huawei Ascend P7 by podľa doteraz uniknutých informácií mal disponovať displejom s uhlopriečkou 5 až 5,5 palca s Full HD rozlíšením. Jeho základom by mal byť vlastný štvorjadrový procesor Huawei HiSilicon s taktom 1,6 GHz a 2 GB pamäte RAM. Viac sa o tomto telefóne zatiaľ nevie, rúško tajomstva sa snáď odhalí už čoskoro na MWC.

Náš tip
Huawei Ascend P7 na prvých fotografiách

 Zdroj: androidauthority.com

19.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+