MojAndroid

Včera sme vás informovali o hardvérovej špecifikácii druhej generácie populárneho tabletu Xperia tablet Z od spoločnosti Sony. Má ponúknuť 10,1 palcový displej s FullHD rozlíšením, výkonnejší procesor Snapdragon 800, spolu s 3 GB operačnej pamäte RAM. Samozrejmosťou má byť aj najnovší Android 4.4 KitKat. Okrem parametrov by nás však zaujímalo, aké dizajnové zmeny Sony Xperia tablet Z2 prinesie. Prvý pohľad na tablet nám poskytol známy tipster @evleaks, ktorý zverejnil na svojom Twitter účte nižšie uvedenú fotografiu.

evleaks-xperia-z2-tablet

V prípade, že ju môžeme považovať za vierohodnú, tohtoročný model Sony tabletu neprinesie takmer žiadne výrazné dizajnové zmeny. Na prvý pohľad sa zmenil len systém, ktorý má opačne usporiadané ikony, nové pozadie a transparentnú hornú lištu. Na Internete sa neskôr objavili aj ďalšie snímky, ktoré sú však od doposiaľ neznámeho zdroja gatgetleaks. Tie ukazujú rovnaké snímky obrazovky, no tentokrát máme pohľad aj na boky a zadnú stranu.

Sony Xperia tablet Z2 Sony Xperia tablet Z2 Sony Xperia tablet Z2

Náš tip
Unikli možné špecifikácie tabletu Sony Xperia Tablet Z2

Oficiálne informácie, ktoré by uvádzali dátum predstavenia Xperia Tablet Z2 zatiaľ neboli zverejnené, no podľa všetkého by to mohlo byť už o týždeň na výstave MWC 2014 v Barcelone, kde bude mať zastúpenie aj naša redakcia.

Zdroj: androidcentral

18.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+