MojAndroid

Aplikácia HTC FootballFeed pre operačný systém Android dostane niekoľko kľúčových aktualizácií ešte pred začiatkom vyraďovacej fázy Ligy majstrov UEFA. Aplikácia, ktorá poskytuje fanúšikom Ligy majstrov UEFA a Európskej ligy UEFA unikátny mobilný zážitok, teraz ponúka novú jazykovú dostupnosť a užívateľsky prívetivejšie prostredie, čo ju robí dokonalým spoločníkom pre každého fanúšika futbalu.

htc-football-feed

Aktualizovaná aplikácia teraz ponúkne tzv. Live Dashboard, ktorý na jednej obrazovke ponúka náhľad dát zo všetkých hier. Vďaka tomu má používateľ okamžitý prehľad o dianí v jednotlivých zápasoch. Nové zobrazenie aktuálnych poradí tímov tiež pribudlo najmä kvôli nadchádzajúcej vyraďovacej fáze Ligy majstrov UEFA a Európskej ligy UEFA. Obrazovka zobrazuje zostávajúce tímy a ich aktualizované skóre. Po novom bude k dispozícii v celkovo 25 jazykoch, vrátane estónčiny, dánčiny, nórčiny a švédčiny. Prostredie aplikácie je nastavované automaticky podľa predvoleného jazyka telefónu. Slovenčina je, samozrejme, dostupná tiež.

htc-football-feed1

Aplikácia HTC FootballFeed, ktorá bola uvedená v novembri minulého roku, ponúka dokonalý zážitok pre fanúšikov, prinášajúc najnovšie štatistiky z UEFA.com v sekunde, kedy dorazia a navyše v prispôsobiteľnom a úhľadnom dizajne založenom na obľúbenej domovskej obrazovke BlinkFeed. Aplikácia HTC FootballFeed prináša horúce novinky od jednotlivých tímov, živé aktualizácie počas zápasov, ako aj pozápasové analýzy, to všetko na jednom mieste s automatickými notifikáciami a možnosťou pridať upozornenia na zápasy do kalendára svojho smartfónu. Aplikáciu HTC FootballFeed si môžete stiahnuť bezplatne z Obchodu Play, pokiaľ máte Android vo verzii 4.1 Jelly Bean a vyššie.

Zdroj: Tlačová správa

18.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+