MojAndroid

Preži, obráň, nájdi a znič všetko, čo treba! To je motto najlepšie vystihujúce slovenskú hernú novinku s názvom Zombies and Guns. Ide o titul s westernovou tematikou, ktorý však do deja zapracúva modernejšie prvky, ktorými sú v tomto prípade hordy zombiekov. Titul od slovenského vývojárskeho štúdia Inlogic zaujme naozaj každého mobilného hráča.

Zombies and Guns

Zombies and Guns je jednoduchá strieľačka, v ktorej vás čaká niekoľko desiatok minút strávených tým, že strieľate zombiekov. Poslúži vám na to 9 typov zbraní, pričom každá z nich ponúka ešte 3 vylepšenia. Vrcholom je stretnutie so zombie bossom, v ktorom hra otestuje naozaj vaše praktické aj taktické zručnosti. Svoju postavu si počas hry môžete vylepšovať a upravovať, na čo vám poslúži špeciálny obchod priamo v hre. Porovnať sily si môžete aj s kovbojmi v salóne, ktorí patria medzi miestnych hrdinov. Hra Zombies and Guns je vo svoje podstate dostupná bezplatne, no postup v hre si môžete urýchliť zakúpením doplnkov za reálne peniaze. Ak vás tento titul zaujal, stiahnite si ho pomocou nášho odkazu nižšie.

Verzia: 1.1.7
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.7
Aktuálna cena: Zdarma

13.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+