MojAndroid

Mnohí z nás sa ako malí hrali na lekárov, nacvičovali si ošetrenie fiktívneho poranenia alebo oživovanie. S touto tématikou existuje vo svete Internetu séria veľmi populárnych hier s názvom Amateur Surgeon od herného štúdia Adult Swim Games, ktoré ste si mohli zahrať v prehliadači. V obchode Google Play sa však nedávno objavilo najnovšie pokračovanie Amateur Surgeon 3, optimalizované pre dotykové obrazovky Android tabletov a smartfónov.

Amateur Surgeon 3

V Amateur Surgeon 3 pôsobíte ako Ophelia Paynová, ktorá je len nováčikom v obore chirurga a hľadá si prax. Pod odborným vedením doktora budete vykonávať rôzne zákroky s netradičnými chirurgickými nástrojmi, ako sú nožnice, zapaľovač, motorová píla alebo iné. Rany zašívate napríklad zošívačkou a na rezy do tela používate kuchynský vykrajovač. Pri operácií je samozrejme dôležité, aby ste pacientovi nenarobili viac škody než úžitku, takže budete musieť pozorovať jeho životné funkcie.

Amateur Surgeon 3 Amateur Surgeon 3 Amateur Surgeon 3

Hra je dostupná v obchode Google Play zadarmo a môžete si ju stiahnuť napríklad kliknutím na náš widget nižšie. Pretože sa jedná o freemium model, titul obsahuje rôzne vnútroherné nákupy a taktiež aj časové obmedzenia.

11.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+