MojAndroid

Na obchode Play sa objavil ďalší hit z iOS. Ak vám ale hra s názvom Shardlands nič nehovorí, nemusíte zúfať. Teraz si ju totiž môžete užiť aj na svojom smartfóne či tablete s Androidom. Stiahnuť a nainštalovať si ju môžete dokonca úplne zadarmo.

shardlands

Podobne ako aj v iných puzzle hrách, aj tu budete riešiť rôzne hádanky. Čaká na vás 25 levelov plných výziev s unikátnym prostredím a atmosférou, ktorú dotvára originálny soundtrack a efekty. Samozrejmosťou je pekne vyzerajúca 3D grafika, ktorá vás do deja tejto hry vtiahne ešte viac. Navyše, Shardlands nie je obyčajnou hrou typu puzzle, ale je doplnená aj o prvky akčnejších titulov. V hre sa vžijete do role ženy s menom Dawn, ktorá uniká z mimozemského sveta plného nástrah a mimozemšťanov, naspäť domov. Na to aby sa jej to podarilo, bude potrebovať vašu pomoc.

Shardlands je na rozdiel od iOS na obchode Play dostupný úplne zadarmo, pripravte sa však na občasné reklamy. Ak sa vám ale hra zapáči a reklamy vám budú prekážať, tak si môžete zakúpiť jej plnú verziu priamo z hry. Táto už reklamy nebude obsahovať.

10.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+