MojAndroid

Aj vy určite niekedy máte chuť všetko okolo seba rozbiť alebo inak zo seba vydať energiu. Niekedy to pomôže, no na upokojenie sa vám vo väčšine prípadov bude stačiť aj hra s názvom Zombie Ragdoll. Vašou úlohou v nej je zabíjať zombie-kov pomocou fyziky a logických úkonov, čo je niekedy ťažšie, ako sa na prvý pohľad zdá. S touto hrou si však užijete aj kopec zábavy…

ZombieRagdoll

Obchod Play ponúka hru Zombie Ragdoll na stiahnutie zadarmo, takže sa nemusíte pri inštalovaní tejto hry báť akýchkoľvek poplatkov. Nainštalovaním si balíčka s veľkosťou necelých 25MB získate naozaj dobre spracovanú hru so 160 levelmi, ktorá prináša nádych zábavy, ale aj intelektuálneho rozvoja, ktorý zabezpečujú logicky zamerané úlohy. Vašim poslaním je zničiť zombie-kov pomocou rôznych nástrojov a zbraní, pričom to musíte spraviť obzvlášť rafinovaným spôsobom. V hre je k dispozícii aj mód pre deti, ktorý odstráni efekty krvácania, no celkovo ide o dosť kontroverzný titul, ktorý by sme odporučili len používateľom od 15 rokov. O čo v tejto hre ide vám napovie aj nižšie priložené video.

Táto hra je optimalizovaná pre tablety aj smartfóny. Ak sa vám hra zapáčila, stiahnite si ju pomocou nášho odkazu nižšie a napíšte nám, aké z nej máte dojmy.

Verzia: 2.2.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.2.5
Aktuálna cena: Zdarma

20.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+