MojAndroid

Známu vetu: “Pripraviť sa, pozor…páľ!” sa rozhodli autori z Noodlecake Studio pretvoriť do hry pre mobilné zariadenia. V anglickom originále Ready Steady Bang je hra, ktorej hlavnou úlohou je vás zabaviť a precvičiť s vami rýchlosť vašich reakcií. Okrem toho sa môžete tešiť aj na kopec zábavy a krásne spracovanú grafiku.

ready-steady-bang-04 ready-steady-bang-05

Hry od Noodlecake Studio sú vo svete veľmi populárne a osobne ich pokladám za najlepšie v Obchode Play. Autori totiž dokážu vždy spracovať originálny motív a priniesť ho hráčom vo forme nevtieravej a nápaditej hry, ktorá ich už po chvíli zaujme. Inak to samozrejme nie je ani pri titule Ready Steady Bangktorý spracováva westernový motív a súboj dvoch kovbojov na život a na smrť. Vašou úlohou je po zobrazení slova “Bang!” vystreliť dotykom na hociktorom mieste displeja skôr, ako urobí váš protivník. Hru môžete hrať vo dvojici a presvedčiť sa o tom, kto má rýchlejšie reakcie, no k dispozícii je aj kampaň, v ktorej sa rýchlosť protihráčov neustále zvyšuje. Tak či onak, hra ponúka kopec zábavy a dokáže vás pri telefóne či tablete udržať aj niekoľko hodín.

Okrem motívu je rozhodne zaujímavou aj grafika spracovaná vo veľmi jednoduchom štýle a farbách, ktoré predstavujú len odtiene sivej a čiernej. Menu hry je intuitívne a nájdete v ňom všetky dôležité nastavenia a informácie. Hra je dostupná v Obchode Play úplne bezplatne a pokiaľ si myslíte, že sú vaše reakcie naozaj rýchle, stiahnite si ju a presvedčte sa o tom sami. Rýchlejší vyhráva!

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: PhoneArena

20.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+